Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2012. 15:01h.

Crits contra Cebrián

Oients d'Ona FM tallen el trànsit

Crits contra Cebrián

Els oients, tallant el trànsit

Un grup d'oients d'Ona FM, que han donat suport a la vaga de treballadors de Ràdio Barcleona, han tallat el trànsit del carrer Casp durant uns minuts davant la mirada de tres agents dels Mossos d'Esquadra, que no han intervingut perquè el tall ha durant tan sols uns minuts.

Durant la protesta han cridat consignes a favor de l'emissora -l'empresa ja anunciat el seu tancament- i contra el president del grup Prisa, Juan Luís Cebrián: "Manos arriba, esto es un atraco", "Cebrián, hijo de ..." i "Visca Ona i visca Catalunya".

En un moment de la protesta, els seguidors del programa Fora de Joc, que anaven amb samarretes de suport a la cadena i al programa, han encès una bengala i han començat a cridar "guanyarem, guanyarem".

Els treballadors de Ràdio Barcleona han fet vaga per rebutjar els 200 acomiadaments i les reduccions de salari anunciades per Ràdio Prisa. Aquest ERO afectaria especialment Catalunya perquè comportaria la desaparició d'Ona FM, l'emissora de programació esportiva de la SER a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Gerard, Barna, 30/06/2012 - 11:28

L'error va ser vendre's la cadena a Prisa. La Graderia era líder a la Ser catalana, potser això els suposava un problema més que no pas un orgull a Madrid. Ara mateix el Cebrian només és un putxinel·li en mans dels grups d'inversió. Qui t'ha vist i qui et veu!