Publicitat
Comunicació · 22 de Novembre de 2008. 13:34h.

Crits de "Federico!" al centre de Barcelona

La manifestació convocada per Ciutadans aplega desenes de persones davant del CAC

La manifestació convocada per Ciutadans per a protestar contra el repartiment de freqüències del CAC ha aplegat centenars de persones -4.000, segons Albert Rivera- davant la seu de l'organisme. Aquestes han mostrat la seva indignació davant del que consideren una "cacicada" i han cridat repetidament el nom de Federico Jiménez Losantos, periodista de la Cope, així com "libertad", el clàssic "fuera, fuera" o el "a por ellos, oé". També s'ha pogut escoltar "Montilla dimisión, y vete con Carod" o "queremos salir en TV3".

El president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit d'assistència a l'acte, que, al seu criteri, constitueix un exercici en "defensa de la llibertat", atès que "el que li passa avui a un altre et pot passar demà a tu". En aquest sentit ha demanat també el suport d'aquells que no són oïdors de les emisores perjudicades, "però que volen llibertat d'expressió". "Queremos ser ciudadanos libres", ha expressat. "El CAC ha hecho un trabajo sucio en el sentido político, porque se lo ha hecho al gobierno. El CAC es el guardian del oasis mediático", ha sentenciat.

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

173 Comentaris

Publicitat
#173 Paelletadeconill, Pais Valencia, 24/11/2008 - 18:23

Anna, mira si quieren al taliban de sacristia, que cada dia esta en cataluña, y se siente tan querido que solo hace que insultar a los catalanes, y a cataluña. Hay que ser IGNORANTE y algo mas para decir esa barbaridad,si lo dices de cachondeo lo entiendo

#172 TRESCCI, bcn, 24/11/2008 - 18:09

Fegeguico, fegueguico !!! JA JA JA JA PATÈTIC...

#171 Bernabe, Barcelona, 24/11/2008 - 17:27

¡Vergonzoso titular!. Conchi, la proxima mani de Ciutadans vas lo ves y luego opinas. ¡Que facil es manipular a los que solo ven lo que quieren ver!

#170 xavi, Vila, 24/11/2008 - 16:46

Alguns irresponsables estan jugant amb foc i al final ens cremarem tots, tinc la sensacio que hi han nostalgics que voldrien veure entrar els tancs per la Diagonal per impossar el seu ordre.

#169 Conchi, bcn, 24/11/2008 - 15:53

Como se puede pedir libertad en nombre del tal federrico que no hace mas que insukltar. calumniar,...BASTA DE integrismos La manifestación no tiene sentido i la cope debe moderarse