Publicitat
Comunicació · 24 de Desembre de 2020. 11:24h.

Cultura prepara una altra injecció de diners per a TV3

El passat mes de juny ja va aportar sis milions per a les productores

Cultura prepara una altra injecció de diners per a TV3

Mariàngela Vilallonga, amb Núria LLorach, el passat mes de juny

El Departament de Cultura prepara, segons ha pogut saber e-notícies, una altra injecció de diners a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) després que el passat mes de juny aportés sis milions d'euros amb l'objectiu de fomentar "obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes de nova creació".

La cap de premsa del Departament de Cultura, Laura Costa, no ha respost al whatsapp enviat el passat dia 15 on se li preguntava per aquesta nova aportació. La CCMA va obrir aleshores al juny una convocatòria pública per seleccionar projectes de continguts audiovisuals. Un total de 34 productores es van veure beneficiades per aquesta aportació de la Generalitat.

Entre les productores seleccionades hi havia El Terrat, d'Andreu Beunafuente, que ja produeix a TV3 programes com el FAQS. També Batabat, propietat de l'empresari Oriol Soler o Broadcaster, propietat del periodista Josep Cuní. Igualment hi ha productores com Grup Enderrock Edicions, editora de la revista Enderrock o Lavinia Audiovisual.

Altres productores beneficiades són Assa d'Or, Diagonal TV, Baleuko i Batabat, Ikiru Films i Goroka, Arriska Films SL, La Brutal SL, Newco Audiovisual, Benecé Produccions, Fosca Films, Testamento pct, Arena Sport Media, Mamba Media, Gestmusic, Brutal Media, B World Productions SL, Carles Sanchez Verdú, La Bombilla Media, La Kaseta ideas factory, Mediaproducción SLU, Creaciència, AV Vídeo Produccions SL, Cream Cluster Content SL,, Filmsnomades, Zeba productions, LaBarrancoFilms, Àngela Films SL, Inblue Films, Clack Audiovisual i Toned Media.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 Lolo, Barna, 26/12/2020 - 12:08

El pruses se hizo para tapar la corrupción, pero ha acabado creando una corrupción aún peor que la que intentaba ocultar.

#24 Purria lazi, Mollerussa, 26/12/2020 - 09:27

Ciutadans de Catalunyee:
¡Pagad, malditos, pagad!

#22 David, Barcelona, 25/12/2020 - 11:51

En un.pais civilizado eso significaria la caida de un gobierno.

#21 Albert, El masnou, 25/12/2020 - 01:39

Lo prioritari a catalunya es tv3. La sanitat, la hosteleria, els autonoms, la pobressa, etc, poden esperar.

#20 Tirant, Bcn, 24/12/2020 - 20:52

El separatisme sap que la TV3 és essencial per al seu projecte i li aboca diners públics a cabassos. De totes maneres la TV3 es sintonitza poc a les grans ciutats, el seu terreny apropiat és la Catalunya interior i rural, la més endarrerida culturalment, on té hegemonia. I on els vots valen el doble que a Barcelona per l'actual llei electoral ...

#20.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 25/12/2020 - 09:42

Viendo el nivel de su programación hay que ser muuuy atrasado culturalmente para tragársela