Publicitat
Comunicació · 24 d'Abril de 2011. 12:42h.

Cuní no tanca la porta a Espanya

No descarta treballar a una televisió estatal: "No m'he posat fronteres"

Cuní no tanca la porta a Espanya

Josep Cuní, en una imatge d'arxiu

El periodista Josep Cuní, presentador i director d'Els matins de TV3, no descarta treballar a una televisió estatal, en castellà. En una entrevista concedida aquest diumenge al diari Avui, afirma que "no m'he posat fronteres. De la mateixa manera que no m'he imposat una estratègia, no m'he posat fronteres. Quin professional es vol tancar fronteres si l'idioma amb el qual t'has d'expressar el coneixes bé? Per què?".

"Una persona que conegui bé l'anglès renunciaria anar a treballar a la Gran Bretanya o als Estats Units? O si dominés el francès, a França? O l'italià, a Itàlia? Li semblaria una traïció al seu idioma? En el cas de l'espanyol entren unes consideracions respectables però diguem que de prejudici", afegeix.

Cuní també explica que va estar a punt de treballar a TVE: "Em van venir a buscar. Aleshores vam tenir una sèrie de converses i ells mateixos es van fer enrere. Quan Javier Pons era director hi va haver un conat de fer a TVE el que nosaltres fèiem aquí. I és lògic. Els matins s'ha convertit, progressivament, en la referència base de les cadenes privades en la remodelació dels matins, per a honor i satisfacció nostres. TVE volia fer el mateix però per una sèrie de circumstàncies això es va esberlar sense que hagués evolucionat gaire. Va ser una presa de contacte".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#29 Carrasclet, Girona, 27/04/2011 - 13:25

Tan de bó fotés el camp i no el veiéssim mai més. Hauria d'anar a tele 5 que és el canal que més li escau

#28 Joan, Vic, 26/04/2011 - 20:25

No tindrem aquesta sort, que fotis al camp, ja seria hora tu i la Rahola amb las vostres payasadas que emigreu. Bon viatje, ja tinc l ampolla de ava a punt.

#27 pere, bcn, 26/04/2011 - 17:32

Ja tardes en marxar.
A veure si ens deixes en pau.

#26 josep, ., 26/04/2011 - 16:13

Que passa Cuní, els amics t'han abandonat?, ja no vens? La Terribas et fa el llit? Els tertulians de nivell no estan per la feina? Ho Cuní pare de la pàtria, que gran serà la caiguda ...

#25 Unatal Puvilla, Sant Joan Despí, 25/04/2011 - 23:02

Endavant Cuní, abandona la menjadora de TV3 i ves com altres a fracassar a Espanya. A veure si et paguen 2 milions d'euros com a TV3, segons Comissions Obreres.