Comunicació · 7 de Setembre de 2009. 13:01h.

Cuní posa Hereu contra les cordes

El periodista de TV3 li pregunta a l'alcalde si "l'esquerra fa massa anys que governa"

El presentador d'Els matins de TV3, Josep Cuní, ha posat contra les cordes l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en la primera entrevista després de les vacances. L'entrevista ha estat tan elèctrica que, en acabar, Cuní li ha agraït la seva presència a l'estudi amb aquestes paraules: "vostè ja es temia que havia d'anar per aquí". A Hereu se li ha escapat un "però ..." i ha afegit que vé a TV3 més en èpoques dures que fàcils. "Li agraeixo la seva voluntat de donar la cara en moments difícils", ha acabat el periodista.

Cuní ha tocat tots els temes polèmics d'aquest estiu, inclòs el del sexe al carrer denunciat per El País, i s'ha preguntat si "l'ordenança cívica no té cap valor?" perquè l'article 39 prohibeix precisament la prostitució al carrer. L'alcalde de Barcelona s'ha escudat en què "tenim un Codi Penal i hi ha delictes al carrer", però que l'ordenança cívica ha estat un "intent".

El presentador d'Els matins li ha explicat també que ha trobat al Google "unes recomanacions sobre Catalunya i Barcelona realment esgarrifoses" pel que fa a turisme sexual i Hereu ha hagut de replicar que "aquest turisme no ens interessa" i que cal combatre el turisme de baixa qualitat. Aleshores li ha recordat que "vostè surt de la Fira i li donen propaganda de puticlubs".

"L'esquerra fa massa anys que governa", ha preguntat també Josep Cuní. Hereu ha contestat que "Barcelona es el símbol d'una ciutat europea d'esquerres" i que "és un projecte progressista de ciutat". El periodista també s'ha queixat que "la policia no es veu per enlloc" o que "la Guàrdia Urbana no es veu". Finalment, ha tret el cas dels recents embargaments dels hotels La Florida i Miramar, del que l'Ajuntament té un 10%.

Article d'Antonio Galeote: "Barcelona como burdel"

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Un del carrer, bcn, 08/09/2009 - 14:16

30 anys de dictadura sociata han convertit Barcelona en una ciutat uniformada, sancionada, de delincuents i firetes amb meucas pel carrer... aixo no es progresisme aixo es patetic.

#28 Jordi, Gràcia, 08/09/2009 - 12:10

Si, el que volgueu, però mireu, aneu a qualsevol ciutat d'europa i digueu que sou de Barcelona. Notareu una mirada d'admiració i us preguntaràn "De debò que vius allà? quina sort!" M'ha passat mil cops. I voto ERC que quedi clar. Les coses com són!

#27 josep, Barcelona (ciutat vella), 08/09/2009 - 09:59

Barcelona es el que hem creat entre tots, ja ens anava be mentes guanyaven pasta ara com son magres tot es problemàtic, es un problema estructural tan cultural, social i polític la solució es de totes les administracions.

#26 Josep, Barcelona (ciutat vella), 08/09/2009 - 09:55

Com es nota que s'ha iniciat una campanya de "acoso y derribo" de l'Alcalde Hereu es massa català per certes famílies socialistes i massa socialista per els companys de viatge, on es la responsabilitat de la delegació del govern? on son el mossos?

#25 Joan, Martorell, 07/09/2009 - 23:21

La guardia urbana no hi veu...pero no et pasis 10 minuts sense posar ticket a la Zona Blava...pels cales si que veuen i tant..Hereu se sembla cada vegada mes al alcalde dels Simpsons,Joe quimby...QUIN FASTIC!!!!