Publicitat
Comunicació · 11 d'Abril de 2013. 23:04h.

Cuní: “Rahola va caure del cavall i es va fer pujolista”

La periodista també revela que es “feia petons” al carrer de l’Embut de Cadaqués

Cuní: “Rahola va caure del cavall i es va fer pujolista”

Rahola i Cuní, durant la presentació del llibre

Josep Cuní ha assegurat que Pilar Rahola “va caure del cavall i es va fer pujolista”, per resumir el canvi ideològic de l’antiga diputada d’ERC i candidata del Partit per la Independència.

Cuní ha assegurat en la presentació de la primera novel·la de Rahola que la va conèixer en la seva època “túnica sagrada”, és a dir, “quan vestia hippiosa, de negre” i “encara somiava amb una Catalunya desapareguda que havia de tornar”.

“Aleshores”, ha continuat Cuní, “la Pilar era crítica literària i vivia molt allunyada de la realitat de la majoria de catalans”. Va ser després de caure del cavall, segons Cuní, que Rahola es va convertir en una de les opinadores més influents de Catalunya, fins al punt que “ha estat nomenada part del Consell de Transició Nacional avui mateix”.

Per la seva banda, Rahola ha reconegut que bona part de la novel·la es basa en records de la seva família de Cadaqués. Fins i tot ha confessat que el títol del llibre, El carrer de l’Embut, és el lloc on es “feia petons” quan era jove i ha recriminat a l'alcalde que hagi "acabat amb el misteri pintant-lo de blanc". 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 16:54

RAHOLA,FERRUSOLA I ARA,UNA MONJA...CLAR CAS DE FAMELLES ALFA.EL MATRIARCAT CATALÁ VOL MANAR I ALLUNYAR A TOTS EL COMPETIDORS.

#21 Ramon, de lladre a lladró, no hi ha distinció, 12/04/2013 - 15:55

Cert, la Rahola va caure del cavall i es va fer pujolista fa uns 25 anys, en veure els papers de curs legal que el majordom del M.H. Espanol del Ano durant 23 Anos, l'inclit Prenafeta, li ficava a la bossa cada cop que traïa ERC amb el PI... per cert, on hauran anat a parar tots aquells papers?.

#20 ramon , barcelona-c, 12/04/2013 - 15:46

Cuní , Ca cac raca !! Ca cac raca !! , se sap si ja ha posats ous ???
La gent es conscient del paper del Grup Godó ergo La Vanguardia i 8-TV com actors contra-nacionalistes ???

#19 mireia, barcelona, 12/04/2013 - 14:24

pobre, es va fer mal?...
la Rahola no, rucs, que segur que aquesta s'ho va ben cobrar en dietes, despeses, quilometratge, danys i perjudiCiUs.
preguntava si es va fer mal el pobre cavall.

#18 CARLOS, BCN, 12/04/2013 - 10:11

aquesta "fulana" paraula textual amb que va cal.lificar a Alicia Sanchez Camacho a 8TV si es insult u ofensa va esser ella qui la va introduir es una "PANIAGUADA" al servei de qui mes li paga; ara CIU i JUEUS