Publicitat
Comunicació · 14 de Febrer de 2011. 13:58h.

Cuní se sentia "més lliure" amb Maragall que amb Pujol

"Després de donar el cop de puny a la taula vaig presentar la meva dimissió"

Cuní se sentia "més lliure" amb Maragall que amb Pujol

Josep Cuní

El periodista Josep Cuní, en una entrevista a Público, explica que a la televisió "hi ha un canvi sociològic que té a veure amb la fi del pujolisme. És evident que aquest país, amb el primer tripartit de Maragall, guanya en una sèrie de conceptes, com en la llibertat d'expressió i d'informació".

"No perquè no n'hi hagués, sinó perquè els periodistes ens sentíem més condicionats. I amb Maragall vam decidir que ens sentíem més lliures, vam anar tan enllà en la llibertat que contribuïm de manera activa en la seva fi política", afegeix.

Sobre el seu famós cop de puny a la taula, afirma que "sempre m'he penedit d'aquesta reacció. De fet, quan vaig acabar el programa vaig anar a veure el director de TV3 i li vaig dir que presentava la meva dimissió. Em vaig penedir perquè sóc d'una escola professional en la qual la contenció era norma. I una cosa és evolucionar i que siguis espontani i l'altra és que perdis les formes".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Ramon, Barcelona, 17/02/2011 - 16:21

Feu-me director de la Corpo a mi i veureu què ràpid ho arreglo, això de tenir més llibertat amb el PSC.

#21 josep, ., 15/02/2011 - 17:11

Seguies passant per caixa a final de mes? Condicionat?
Que trist aquest que es diu intel.lectual i que li han assignat un programa d'entreteniment que no porta a cap banda, alguna entrevista variada de tant en tant què ell la fa com si fos una "escudella i carn d'olla", pobre noi...

#20 Francesc, badalona, 15/02/2011 - 13:38

i en Basses, i en Clapés, i en Solà i tants d'altres. Tot el que feia 'pudor' a 'crosta nacionalista' va patir la 'democràcia' sociata. Mare meva el que s'ha de sentir.

#19 Francesc, Badalona, 15/02/2011 - 13:31

Doncs si us sentieu condicionats haver-ho denunciat publicament. Un bon periodista (i crec que en Cuní ho és per pedant que sigui) sempre ha de denunciar quan no treballa amb plena lliberatat sinó, no és democràcia.

#18 pep, manresa, 15/02/2011 - 10:33

Com pot parlar de llibertat un paio tan cregut i presumptuós que es creu sempre en possessió de la veritat, no deixa parlar a ningú, ni convidats ni col.laboradors i els talla en sec quan li rota
Recordo el tracte que va donar un dia a uns nois independentistes, gairebé com terroristes