Comunicació · 29 d'Octubre de 2011. 10:22h.

De Carreras s'arrenglera amb Peces-Barba

Considera que "no ha dit res inconvenient" i que "ni tan sols seria insultant encara que parlés de debò"

De Carreras s'arrenglera amb Peces-Barba

Francesc de Carreras

El catedràtic de Dret Constitucional, Francesc de Carreras, en un article a La Vanguardia, surt en defensa de Gregorio Peces-Barba, però li recomana que "quan parlis de Catalunya no utilitzis la ironia, ni tan sols fent explícita, perquè et van a picar ".

"No has dit res inconvenient, has fet una broma de manera explícita, ni tan sols seria insultant encara parlessis de debò", afegeix. "Durant uns dies hauràs d'aguantar el xàfec. Cada dia aquí algú diu que es vol separar d'Espanya i té tot el dret al proclamar-ho. Però no diguis el contrari: és una ofensa", lamenta.

"Potser et vas creure a José Ferrater Mora que establia com un dels trets propis dels catalans, a més de la continuïtat, la mesura i el seny, també la ironia. Ara les coses han canviat: ruptura, desmesura, rauxa, rudesa. Pell fina, molt fina, victimista i polititzada ", conclou.

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#48 Roser, Barcelona, 31/10/2011 - 13:40

Fa uns 2 o 3 mesos vaig llegir a la premsa que Felipe González va fer el possible per a crear la Universidad Carlos III, a Madrid, per així poder elegir a Peces-Barba com a Rector de dita universitat. Sincerament, després de tatant il·luminació mental, dit rector es mereix cobrar un vitalici?.

#47 Josep Mª Miquel, Barcelona, 31/10/2011 - 10:28

Lògic: ha estat sempre militant actiu de FET i de las JONS.

#46 Sara, Barcelona, 31/10/2011 - 10:01

Al Sr. de Carreras: Pensaria vostè el mateix si qualsevol persona d'a peu hagués dit només tan sols una part de les grans bestieses que va deixar anar en Peces-Barba?.

#45 Mariona, Barcelona, 31/10/2011 - 09:58

En Peces-Barba, sap el què diu?. Primer deixa anar la gran parrafada, amb tota classe d'improperis, després diu que era una broma.
I ahir, exposa un escrit tot fent grans afalacs de Catalunya, on diu que van acollir al seu pare a la Universitat de Barcelona, cosa que no ho van fer a Madrid.

#44 Francesc, Barcelona, 31/10/2011 - 01:40

Sr. de Carreras, què us sembla aquesta broma d'en López Tena: "Ens hagués anat millor si haguéssim cremat Madrid el 1710". Què en dieu? Què en diran les Espanyes? Naturalment, respondran amb ironia i calma... Com quan els toros..