Publicitat
Comunicació · 27 de Setembre de 2020. 14:23h.

De la Caixa a la premsa digital

L'exdirector general de comuniació funda un diari electrònic

De la Caixa a la premsa digital

L'exdirector general de la Fundació La Caixa, Jaume Giró, ha posat en marxa The New Barcelona Post (The NBP), un diari digital dirigit pel periodista Sergi Saborit i que aposta per "ajudar a recuperar la Barcelona que tots volem. La Barcelona de la cultura, les empreses i les entitats socials. Positiva, oberta a tots i a tot". El digital compta amb col·laboradors ideològicament tan dispars com poden ser Empar Moliner o Anna Grau.

El mateix Giró explica que "aquest és un magazín digital d'informació empresarial, cultural i social que explicarà tot el molt de positiu i estimulant que passa cada dia a Barcelona, des d'un periodisme rigorós i constructiu, amb l'objectiu de generar una comunitat de lectors inquiets i exigents amb els qui compartir aquesta visió del periodisme i d'una ciutat que és capital i que és universal. The New Barcelona Post és un projecte periodístic independent que segueix una única divisa, gravada en lletres de dos metres a la nostra sala de redacció: Good News, True Stories".

Jaume Giró, ha estat fins fa mesos director general de la Fundació Bancària La Caixa i després d'una dilatada trajectòria en el sector de la comunicació corporativa i la gestió empresarial, arrenca aquest projecte periodístic per contribuir a la projecció de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Escamarlà, Waterloooooo de Dalt, 27/09/2020 - 20:26

Catalunya us estava esperant.