Publicitat
Comunicació · 20 de Setembre de 2012. 08:57h.

De la Morena creu que un "virus" sobiranista "ha inoculat" al Camp Nou

El periodista de la Ser adverteix que "li farà mal quan vagi als camps de Sevilla, València o Madrid"

De la Morena creu que un "virus" sobiranista "ha inoculat" al Camp Nou

José Ramón de la Morena (Foto: Ser)

El presentador d'El Larguero, José Ramón de la Morena, s'ha referit als crits a favor de la independència que s'han produït les acaballes del partit de la Champions League entre el FC Barcelona i l'Spartak de Moscou durant el programa i ha expressat que "s'ha inoculat el virus polític al Camp Nou i això no serà bo per al Barcelona".

En aquest sentit, el periodista de la Cadena Ser ha apuntat que "aquest virus li farà mal quan vagi als camps de Sevilla, de València, de Madrid, és clar".

"El Barça també són els seguidors d'Extremadura, llevat que digui que no volen tenir seguidors a Extremadura perquè nosaltres aspirem a ser independents i a jugar una altra lliga", ha afegit.

De la Morena creu que "cal dir la veritat amb aquestes coses" ja que, segons ha dit, "si vols tenir una selecció has de tenir una Lliga. No jugaràs la Lliga espanyola i tindràs la teva selecció i no em comencis a posar l'exemple d'Andorra perquè no em vull posar a explicar tot això".

Finalment, considera que "sabem que van sortir 1 milió de persones demanant la independència, però Catalunya no és 1 milió de persones.... Imagina't que la resta diu que no vol la independència, utilitzem el Camp Nou per expressar això?", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#37 ciutadà ppcc, Barcelona, 21/09/2012 - 00:02

Per què li ha de fer mal?
Per què Espanya no respecta una expressió de poble?

#36 LLUC, 11 SETEMBRE, 20/09/2012 - 18:08

... y mientras en la Liga BBVA el "partido estrella" sería un RMadrid-Málaga. Estoy deseándolo ...

#35 LLUC, 11 SETEMBRE, 20/09/2012 - 18:07

Os imagináis una Premier con Manchester Utd, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Totenham ... y Barça ? Creo que la Premier lo está deseando, no en vano, es un ente privado que solo precisaría una autorización de la Federación Inglesa. Se forrarían con el Barça.

#35.1 Roda, Roda de bara, 20/09/2012 - 20:59

A ver si dices cosas coherentes,es que no sabes que vetaron la posible entrada de dos equipos britanicos, el celtic y el rangers, entre varios motivos por tener seleccion propia, Mira, yo soy cule y mucho, pero abramos los ojos, en una cataluña independiente y con seleccion propia, imposible.

#34 LLUC, 11 SETEMBRE, 20/09/2012 - 18:02

El Barça es demasiado apetecible comercialmente para dejarlo perder. Si no lo queréis los españoles, ya lo querrán los franceses, los italianos o los ingleses. No en vano, es el número 1 ránking Uefa y esto da un status. Además, tiene al jugador número 1 del mundo.

#33 LLUC, 11 SETEMBRE, 20/09/2012 - 18:00

Lo que no sabéis es que la Liga BBVA no es de la Federación, es de un ente privado llamado LFP y quizás comercialmente les interesa seguir teniendo al Barça. Igual que a la NBA le interesa tener equipos canadienses. O quizás nos quieran en la Premier (también privada) o en La Ligue 1 francesa.