Publicitat
Comunicació · 3 de Juny de 2021. 18:15h.

De La Vanguardia a Telecinco

Rahola torna al canal de Mediaset per a defensar Rocío Carrasco

De La Vanguardia a Telecinco

La periodista Pilar Rahola ha tornat a Telecinco per participar en el debat sobre el documental ‘Contar la verdad para seguir viva’ que narra els presumptes maltractaments que va patir Rocío Carrasco de mans del seu ex marit, Antonio David Flores.

L’esmentat documental compta amb la participació de la filla de Rocío Jurado, que a través de diverses entregues ha denunciat totes les experiències viscudes, com ara la presumpta pallissa que li va infringir la seva filla, Rocío Flores, quan aquesta era adolescent. Carrasco dóna a entendre que aquesta pallissa estava pactada entre la seva filla i el seu exmarit.

Rahola ha donat suport públic a Rocío Carrasco des de l’inici del documental setmanes enrere, però va ser la nit de dimecres quan finalment va anar a Telecinco per a defensar-la des d’un plató de televisió.

Aquesta aparició de Rahola ha provocat crítiques a les xarxes socials: uns es queixen de que Telecinco convidi una “separatista”, independentistes es queixen que vagi a una televisió espanyola per parlar "en castellà" i finalment hi ha qui retreu a la periodista que defensi Rocío Carrasco, quan aquesta ha “destrossat” amb el seu testimoni la seva filla, que ara té 24 anys.

Rahola, però, ha remarcat que “estar al costat d'una dona valenta que, després de trencar-se, s'alça i es reconstrueix i denuncia el calvari de la violència vicaria, ha estat un deure i un honor”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#29 luia, barcelona, 05/06/2021 - 19:42

Eramos pocos en esa INDECENCIA y ahora PARIO LA BURRA

#28 BEJOTA, bcn, 05/06/2021 - 10:56

l separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA."
RAHOLA,ERES UNA VERGÜENZA REGIGONAL.

#27 Gurguri, Barcelona , 04/06/2021 - 20:52

Pilar Rahola como explicarás a Tele5 que hoy mismo en TV3 el meteorólogo Eloy Cordomi, se ha vestido con una americana color FUCSIA ,como hizo la hermana de la "heroina" Gloria Camila que fué a Chipiona con un traje de este color por cierto de Zara, que ofendió mucho en la telebasura.

#26 Patumeiro, Sant Patumet, 04/06/2021 - 18:19

Pronto la veremos en Salvame, retozando entre la mierda.

#25 Nou programa, Can Five, 04/06/2021 - 14:54

La Pilar R. Martinez te sang flamenca a les venes, no hi ha dubte, a Tele5 trionfarà i aviat li donaràn un programa amb La Pantoja, Trapero and the palmers i los del Rio i podrà mostrar les gambes ballant soleares y fandanguillos amb el trencasomiers a la guitarra. A no trigar s'hi afegirà el fugitiu i tot.