Publicitat
Comunicació · 5 de Novembre de 2013. 12:46h.

Declaren nul l'ERO a Canal 9

El TSJCV obliga a RTVV a readmetre els treballadors

Declaren nul l'ERO a Canal 9

Una protesta de treballadors de RTVV

El Tribunal Superior de Justícia de València (TSJCV) ha declarat nul l'Expedient de Regulació d'Ocupació de la Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) -Canal 9 i Ràdio 9- aprovat a l'agost de 2012 i que ha afectat prop d'un miler de treballadors, que hauran de ser readmesos.

Així ho assenyala la sentència de la Sala del Social del TSJCV sobre el judici celebrat el 22 i 23 d'octubre passats per les demandes col·lectives presentades per quatre sindicats contra aquests acomiadaments col·lectius.

El fiscal havia demanat la nul·litat de l'ERO per possible vulneració de drets fonamentals, ja que al seu parer l'"alteració" del llistat d'afectats va suposar un "tracte discriminatori" i no es va aportar la documentació necessària a la part dels treballadors, fet que s'uneix a "irregularitats" en el procediment.

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, va anunciar el passat dia 24 d'octubre que el Consell, "com no podia ser d'altra manera", acatarà la sentència sobre l'ERO executat en Radiotelevisió Valenciana, ja que ha de complir "sempre" les sentències judicials i perquè "aquí són altres els que es declaren insubmisos".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 BEJOTA, BCN, 05/11/2013 - 20:39

BEN AVIAT PASSARÁ EL MATEIX A TV3 PEL MATEIX MOTIU(ECONOMIC) I ENS LLIURAREM DEL NO-DO NACIONALISTA.

#1 Terraxa, Terrassa, 05/11/2013 - 13:00

qui tem a les TV públiques!!!

ERO ridícul a TV3
Jubilacions daurades a RTVE
Readmissions a Canal 9

Joves, emigreu o treballeu per l'estat.
Aquí no hi ha res a fer.