Publicitat
Comunicació · 30 de Setembre de 2012. 12:57h.

Del Olmo també veu "una bogeria" la independència

El periodista considera que Artur Mas "està molt mal aconsellat"

Del Olmo també veu "una bogeria" la independència

Del Olmo, durant l'entrevista (Foto: Telecinco)

El periodista Luis del Olmo considera que la independència de Catalunya és "una bogeria" i creu que el president de la Generalitat, Artur Mas, "està molt mal aconsellat".

En una entrevista al Gran debate de Telecinco ha dit que "espero que s'imposi el sentit comú i es passi aquesta bogeria de la independència, que implicarà encara més perjudicis a Catalunya, que ha de buscar solucions als seus problemes reals en unió amb els altres pobles d'Espanya. Això serà més fàcil i valent".

"No entenc el que ha dit el president de la Generalitat, això que organitzarà un referèndum tant si està dins com si està fora de la llei", ha manifestat.

D'altra banda, ha apuntat que "estic trobant a faltar el que han de dir altres empresaris, que saben que la secessió és una ruïna per a Catalunya i per a Espanya. No crec en una Catalunya independent. Crec en una Catalunya que potser hauria de tenir un pes més gran a Espanya, amb un tracte fiscal diferent, però sempre units a Espanya".

Finalment, el periodista ha demanat al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy que "posi una mica de més d'afecte quan es vegi amb el president de la Generalitat. Per exemple, baixant aquests dos esglaons quan el rep a La Moncloa, com a senyal d'estar disposat a fer un esforç per resoldre aquest gravíssim problema. Jo em pregunto què va passar en aquestes dues hores de trobada, que es va produir aquesta erosió".

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#65 angel, cataluña no es ecspaña, 01/10/2012 - 21:22

Calla del Olmo, que no ets català, veste´n amb els teus amics en Pedro Navarro-Alicia Camatxo-Alberto Rivera.

#64 BEJOTA, BCN, 01/10/2012 - 20:46

PLANETA;lUIS DEL oLMO ,LA PATRONAL...SR. MAS ,VOSTÉ N'ESTÁ MAL ACONSSEJAT,DE DEBÓ.COMPTE !

#63 Tio Canya, Ala Frugell, 01/10/2012 - 14:55

El Sr. Luis del Olmo esta molt malament del cap, pensament i obra. El Sr. Mas no té res a veure, el POBLE li ha passat per sobre. Ataca al POBLE, Sr. Nacionalista Espanyol.

#62 Jordi Romaguera, l´Hospitalet de Llobregat, 01/10/2012 - 14:35

Un altre espanyol que mentre ha rajat la bóta de Sant Ferriol, no ha dit res. I ara, que Catalunya es vol recuperar li sap greu o enveja, No li fa vergonya no parlar en català en tants anys de ser aquí?. Catalunya és una nació que té drets abans que vostè es despengés per aquí. Paciència, doncs.

#61 Daserrout, BCN, 01/10/2012 - 12:58

Ho té fàcil, a Astorga són molt espanyols, segur que estarà a gust enmig dels seus "paisanos".