Publicitat

Coscubiela porta al jutjat Sanchis i Toni Soler "davant la negativa a rectificar una informació falsa sobre la meva persona"

Demanda contra TV3

L'exportaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha anunciat que ha presentat una demanda al Jutjat de Primera Instància contra el presentador de TV3, Toni Soler, i el director de la cadena, Vicent Sanchis, "davant la negativa a rectificar una informació falsa sobre la meva persona al programa Està Passant".

Soler, en efecte, va evitar la setmana passada rectificar una informació que va donar el passat 12 de gener durant el programa "Està passant" segons la qual, Joan Coscubiela, hauria format part del "consell d'administració" d'una companyia elèctrica.

Soler va llegir un burofax que l'exdiputat va fer arribar al programa i a la direcció de TV3 per fer ús del "dret de rectificació". Després de llegir-lo, Soler ha al·legat que "ens vam referir a Coscubiela com a exconseller d'una elèctrica". "Cosa que és certa, perquè Coscubiela va formar part durant anys del consell assessor d'Endesa. No vam dir que formés part de cap consell d'administració, per tant ens ratifiquem plenament en el contingut de programa", va afegir.

El cert, però, és que Soler sí que va parlar "de consell d'administració" durant l'esmentat programa. Primer, Jair Domínguez, va parlar de "trucar un excompany polític que hagi passat pel consell d'una elèctrica". Després va esmentar un seguit de noms entre el qual hi era Joan Coscubiela. Després Soler va afegir que "en fi, tampoc és que tots els polítics vulguin acabar al consell d'administració d'una elèctrica".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ojotuerto, Calafell.TAB, 29/01/2021 - 09:57

Adelante señor Coscubiela, y en la demanda incluya daños de todo tipo e indennización. La Pasta es lo que les duele. Suerte y paciencia no desfallezca. Esta gente no tiene honor y gracias !!! Siempre a usted y al señor Rabel. Y muchos otros anónimos que el 6 y 7 de sept. Entendieron que era un golpe de estado totalitario. Saludos y Democrácia

#7 Neferu, Barcelona, 28/01/2021 - 14:02

Adelante, Coscubiela, hasta el final defendiendo tu honor de estos indecentes lazis. ¡¡Bravo por ti !!!

#6 Blas de Pedo, Bcn, 28/01/2021 - 09:06

No apagueu la llum,sobretot
J.Coscu

#5 electra, Barcelona, 28/01/2021 - 09:02

Li és iguna si no rectifica...... TV5% li pagarà la multa!!!!

#4 Albert, BCN, 28/01/2021 - 08:59

El problema de los lacis no es solo que mienten a mas no poder, sino que se creen sus propias mentiras