Publicitat
Comunicació · 25 de Juny de 2012. 18:04h.

Demanen tertúlies "més plurals" a Catalunya Ràdio

El Consell Assessor també reclama menys "personalisme" a Manel Fuentes

Demanen tertúlies "més plurals" a Catalunya Ràdio

Fuentes, en una imatge d'arxiu

El Consell Assessor de la Coorporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) considera que el presentador d''El matí de Catalunya Ràdio', Manel Fuentes, peca de massa "personalisme".

A l'Informe del Consell Assessor sobre les línies de programació de la temporada 2010-2011 a Televisió de Catalunya i el Grup d’Emissores Catalunya Ràdio, fet al desembre del 2010 i al qual ha tingut accés ara e-notícies, s'afirma que "el conductor d’El matí hauria de tenir més contenció de personalisme. I que els tertulians haurien de ser més plurals i eliminar, sobretot, qualsevol aproximació a la participació de col·laboradors, més adients per als reality shows".

Per al Consell Assessor, a més, "a Catalunya Ràdio li falla l’entreteniment, i li falta una graella compensada i competitiva en tota la programació. Són algunes de les conclusions que es poden extreure de les últimes dades de l’EGM que es van publicar el 2 de desembre".

"L’emissora, els darrers anys, encara no ha trobat el producte i el to adequat per competir en la franja horària de tarda. L’audiència no s’ha consolidat per l’aplicació d’un criteri que podríem dir que és el més antiradiofònic possible: els canvis continus en l’oferta d’aquesta franja", s'afegeix.

Malgrat l'advertència del Consell Assessor, la principal novetat presentada per Catalunya Ràdio per a l'actual temporada respecte a la que feia referència l'informe ha estat precisament a la franja de tarda, amb la incorporació de Tatiana Sisquella i el seu programa 'La tribu de Catalunya Ràdio'.

"Un altre problema que hem detectat és que l’emissora no es ven ni es promociona bé. Té un màrqueting antiquat. Per exemple, els premis que es donen a la gent que hi col·labora en els programes no són motivadors, especialment si es comparen amb els que es donen en altres emissores", expliquen.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#11 No trobo a la FM local el que vull, Barcelona, 26/06/2012 - 08:15

Escolto moltíssim la ràdio( sobretot per internet ràdio alemanya). Se m'en refoten les tertúlies de la ràdio catalana i espanyola.Tanta gent que no domina el tema opinant sobre el bé i el mal.
M'agrada escoltar la ràdio pública alemanya( Deuschlandfunk, Dradio Kultur,Dradio Wissen etc). Quina enveja

#11.1 Ets superior a mi, ostres!!, BCN, 26/06/2012 - 10:12

Com puc haver estat visquent aquests anys enganyat davant la meva petitesa i insignificància per no dominar l'alemany i tenir que escoltar emisores locals.

Gràcies per mostrar la teva superioritat moral i marcar el meu camí!.

#11.2 Cigronet, SFG, 26/06/2012 - 10:30

Deutchland über alles !!!!!!!!!!!

#10 albert, Sant Cugat, 26/06/2012 - 00:42

En Fuentes va fotre molta lleña amb el tema del Palau i això a CIU no li perdonan.

#9 Marc.sitges, Sitges , 26/06/2012 - 00:01

Pluralitat a Catalunya.? Jajaja en el país del pensamiento único y del apartheid lingüístico !! quien es ese que osa pedir pluralidad ? Mañana mismo quiero que lo envíen al archipiélago Gulah catalán . Hasta aquí podíamos llegar !!

#9.1 je, je... "apartheid"..., BCN, 26/06/2012 - 10:13

Com es nota que no saps del que parles... res home, res, ves alimentant els teus propis fantasmes amb incultura i analfabetisme.

#9.2 sadko, Pais Catala, 26/06/2012 - 13:57

mmmm Espanya,l'estat de la nacio unica castellana on el catala es anomenat aragones...

#8 Pere Pagés, Catalonia is diferent, 25/06/2012 - 23:42

Pluralitat, està prohibida als mas-media públics catalans, però de sempre!!!!
Després parlem de Telemadrid...

#7 pere, barcelona, 25/06/2012 - 23:09

M'atorga l'auroritat que em dona el fet que en Manuel Fuentes no es el meu ideal de periodista pero em fa molta por el que s'endevina a aquest informe: grup Godo - no se quant millons de subencions, etc. Si perdem la poca gent que ens anima a fer-nos algua pregunta, que ens quedara?. la CCMA es "l