Publicitat
Comunicació · 23 de Juny de 2020. 20:18h.

Denúncia contra la Cope i la Conferència Episcopal

L'històric José Antonio Abellán assegura que van ordenar anar “a per tots els membres de la meva família”

Denúncia contra la Cope i la Conferència Episcopal

Jose Antonio Abellán, a la Cope, en una imatge d'arxiu

L'excap d'esports de la Cope, José Antonio Abellán, acusa la ràdio i la Conferència Episcopal de perseguir-lo i investigar-lo durant set mesos per haver denunciat un “nombre salvatge d'emissores pirates” que suposadament té la cadena.

“Des d'octubre del 2017 fins al maig del 2018, la Conferència Episcopal / Cope, nerviosos i espantats perquè acabaran a la presó, van contractar un dispositiu de macarres per seguir-me i, al menys dues vegades, van intentar alguna cosa més”, relata el periodista a Twitter.

Abellán afirma que “tot va començar el 2017 quan va denunciar el nombre salvatge d'emissores pirates que, prèvia compra de polítics i funcionaris, té la Cope. Al principi reien, quan els hi van començar a tancar algunes, ja reien menys”.

L'excap d'esports de l'emissora publica documentació i fotografies per provar que la seva dona i fills també van ser suposadament perseguits. “El president de la Cope, Fernando Giménez Barriocanal, va donar el vistiplau a la idea d'un altre macarra: 'anem a per la seva família'”, assegura.

“Van tirar mà del nombre tres de la Conferència Episcopal a Espanya... el 'guarro', 'el pitjor dels pitjors'. El 'sense escrúpols', un dels homes amb més 'cadàvers a l'armari' en aquest país. Ell va ordenar que fossin a per tots els membres de la meva família. El seu nom: Jose Ramon Gortazar”, explica.

José Antonio Abellán diu que “a hores d'ara l'únic que vull és saber que volien fer a la meva família, especialment a les meves filles”. “Algú em pot ajudar a descobrir què volien?, què buscaven?, van pensar en segrestar algun dels meus fills?, van pensar, si no accedia a les seves peticions, en matar-los?”, conclou l'històric de la Cope.

 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 24/06/2020 - 21:12

No hay 17 conferencitas de Obispos. Deben pensar que las almas se gestionan mejor centralizadas. Para lo terrenal les debe interesar 17 clientes pequeños. Son más fáciles de de fagocitar. Igual pasan la mano por el lomo a vascos que a navarros y la Esglesia Catalana de mossens carlistoides. Pero la conferencia episcopal española.

#1.1 Pepe, Andorra, 25/06/2020 - 17:54

Simonia de toda la vida. Q por algo lutero colgo en la iglesia de wittemberg sus 95 puntos contra la brutal corrupcion de la curia catolica. No han cambiado en 500 años. Muy interesante lo q comenta curzio malaparte sobre la actitud de la iglesia ante la invasion sovietica de polonia en 1920. Esta iglesia no tiene nada q ver con Dios.