Comunicació · 24 d'Octubre de 2019. 17:03h.

Denúncia contra Toni Soler a fiscalia

De tres sindicats de Mossos per un presumpte delicte d’injúries

Denúncia contra Toni Soler a fiscalia

Toni Soler

La trisindical dels Mossos d’Esquadra -formada pel Sindicat de Policies de Catalunya, el Sindicat de Mossos d’Esquadra i Infocatme- ha denunciat davant la fiscalia provincial de Barcelona el programa de TV3 ‘Esta passant’ pels presumptes delictes d’injúries i odi, arran d’un gag en el que es comparaven els Mossos amb gossos “agressius, rabiosos i analfabets”.

El gag que ha motivat la denuncia dels sindicats policials és un en el que un dels col·laboradors del programa, Magí Modgí, dedica la seva secció a parlar de gossos. En la seva intervenció, il·lustrada amb una fotografia d’un gos amb una gorra de policia, l’humorista diu que “tu creus que aquest gos està allà per protegir-te, però potser doncs et borda, et mossega, o encara pitjor, et dispara bales de FOAM o pilotes goma”.

La broma continua quan el col·laborador afirma que “la culpa no és seva realment -en referència als gossos- la aculpa és de qui? Dels amos”, i en aquest mateix moment apareix una imatge del conseller d'Interior, Miquel Buch. Magí Modgi conclou dient: “no sé si s'ha entès la metàfora”.

Els sindicats dels Mossos inclouen el diàleg entre Toni Soler, Magí Modgi i Jair Domínguez:

9667-1.png

90852-2.png

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Cris, Barcelona , 24/10/2019 - 22:42

Este hombre es muy corto.

#17 FER, SABADELL, 24/10/2019 - 21:57

El Toni Soler se le está hiendo de las manos el sectarismo y deberia de moderarse, mas que nada porque su productora trabaja para las españas tambien.

#16 Truquo, Gotham, 24/10/2019 - 21:34

Libertad de expresión... Sátira... Difícil condena... Su condena debería provenir de su público, y si este le absuelve, demostrará (Tengo pocas dudas) que le ciega el fanatismo.

#15 a h, Baix Empordà, 24/10/2019 - 21:23

Este, como tantos otros, se está forrando a base de dinero público de la Generalitat. Y para que dure el chollo, nada mejor que ir de la mano de los que mandan. Lo peor de todo es que es un creador de opinión en el mundo indepe. Con eso está todo dicho.

#14 Neferu, Barcelona, 24/10/2019 - 21:14

Que lo encausen por incitación al odio. Que le pongan una multa tan elevada que los coj. se le caigan al suelo. ¡¡ xenófobo unineuronal!!!