Publicitat
Comunicació · 4 de Novembre de 2022. 16:35h.

Denuncien "tracte denigrant" a TV3

L'artista Arnau Tordera critica el "menyspreu absolut" a la cultura

Denuncien "tracte denigrant" a TV3

L'artista Arnau Tordera ha denunciat "tracte denigrant" a TV3 després que el programa Planta baixa suspengués una entrevista, quan ell ja havia arribat als estudis de Sant Joan Despí, per l'anunci de retirada de Gerard Piqué.

El cantant d'Obeses ha denunciat a través d'Instagram "tracte denigrant" de la cadena. "Vull denunciar al menyspreu intolerable al qual ens ha sotmès l'equip de Planta Baixa a dues participants de La gata perduda i a mi mateix", exposat.

Tordera ha relatat que "quan arribo a l'entrada, el segurata diu que no passi, que vindrà una hostessa de Planta Baixa perquè hi ha hagut una notícia d'última hora". "En aquest instant m'he començat a mosquejar. És una entrevista pactada de fa temps, hi ha hagut un desplaçament, una inversió de temps... Ella ha comunicat la decisió de la direcció, que és anul·lar l'entrevista", ha lamentat.

L'artista considera que això "és un menyspreu absolut, no només cap a les tres persones que hi hem anat, sinó també cap a la cultura". "He perdut quatre hores de la meva vida en aquesta merda, i no hauré pogut explicar el que fos que volien preguntar-me. El tracte és denigrant", ha sentenciat.

Finalment, Tordera ha explicat en un tuit que "he rebut les disculpes de la direcció del Planta baixa per l'episodi d'ahir, unes disculpes que agraeixo i que accepto". "Al marge d'això crec que s'ha posat sobre la taula un debat que com a societat hem d'abordar serenament", ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Carlos Gomez, el caloret, el caloret faller, 06/11/2022 - 15:44

Aqui teneis al Jimi Hendrix de Tona en uno de sus momentos de extasis, a un tris de levitar

No le tengais muy en cuenta lo de la barretina que es su seña de identidá pa que no lo confundan con los imitadores Nadie que no tenga una autoestima muy alambicada se pondria algo asi en la cabeza en publico y encima presumir de ello mas chulo que un och

#20.1 Carlos Gomez, el caloret, el caloret faller, 06/11/2022 - 21:12

El Jimi Hendrix de Tona. Va por vosotros, compadres :

https://www.youtube.com/watc h?v=bzizivSv1ZE

Ala.

#19 Tabarnés puro, Barcino, 05/11/2022 - 21:05

Más allá que lo que haga el Piqué me la suda por delante y por detrás, pobre hombre, le han hecho perder cuatro horas, cuatro, de su incomparaplaaa vida. Qué sufrimiento inhumano por dios. La verdad es que estoy de estos niñatos catalazis del club supertres, se llamen Piqué o Arnauet de Obesas, hasta los cohones y más allá. Iros a tomar por..

#18 Pepe, Barcelona, 05/11/2022 - 12:21

A quien se le ocurre ir a TV3 a ser entrevistado!

#17 Destoyer, Barcelona, 04/11/2022 - 22:17

Siempre he pensado que habría que homenajear a la familia Pujol por sus servicios a Cataluña, por ejemplo Vertedero municipal Pujol e hijos. Aunque tambien estaría bien Tv3 la teva inmundicia pujolista.

#15 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 04/11/2022 - 20:24

Pues ha tenido suerte, si nos hicieran caso habría sido peor; se habría encontrado la TV3 cerrada, o un puticlub en su lugar. Lo cual daría para escribir otra ópera.