Publicitat
Comunicació · 20 d'Abril de 2019. 15:26h.

Desbloquejada la venda d'El Periódico

Incògnita sobre el futur del director, Enric Hernández

Desbloquejada la venda d'El Periódico

La venda d'El Periódico al grup Moll ha estat desbloquejada i s'ha signat finalment l'acord entre el propietari majoritari del Grup Zeta, Antonio Asensio, i l'empresa Prensa Ibérica. El mateix diari anuncia en la seva edició d'aquest dissabte que l'operació ha culminat "després d'una llarga negociació".

El grup Moll, en efecte, havia arribat ja a un acord amb els bancs sobre el deute del rotatiu però faltava, des de feia setmanes, la signatura d'Antonio Asensio. Les germanes demanaven una xifra més gran que, segons algunes fonts, passava dels deu milions previstos inicialment a quinze. El Periódico no informa de la xifra final.

El futur de l'actual director, Enric Hernández, és una incògnita de moment -el diari tampoc explica si ha estat ratificat en el càrrec- i fonts del diari han explicat a e-notícies que en els últims dies lamentava que Prensa Ibérica no s'hagués posat en contacte amb ell.

Entre els noms que han sonat per al seu relleu figuren la directora adjunta de La Vanguardia, Lola Garcia; i la directora del diari Ara, Ester Vera, que haurien estat ja sondejades pels nous propietaris. En tots dos casos haurien rebutjat l'oferta.

Hernández, que havia estat abans director de l'edició catalana d'El País, se'l considera com a molt proper al PSOE. De fet, el diari està realitzant una campanya molt escorada cap al candidat socialista, Pedro Sánchez. Fa uns setmanes es va donar per fet la seva incorporació a TVE com a director però la convocatòria d'eleccions generals va truncar l'operació.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat