Comunicació · 6 d'Octubre de 2021. 15:08h.

Desitgen un "dia de merda” als professors que es passen al castellà

Una presentadora de Catalunya Ràdio diu que “som a Catalunya i les classes s'imparteixen en català”

La presentadora del programa El Bunquer de Catalunya Ràdio, Neus Rossell, ha dedicat un “bon dia de merda” a tots els professors universitaris que ensenyen en castellà. Ho ha fet dintre el programa El matí de Catalunya Ràdio que presenta Laura Rosel.

“Avui vull dedicar un bon dia de merda als professors que canvieu d’idioma sempre en la mateixa direcció, molt curiós, del català al castellà. Del castellà al català no passa mai”, ha lamentat.

Rossell ha reivindicat que “es tracta de la nostra llengua, del nostre país i de la nostra cultura. Però, a veure… on ets tu? mira al teu voltant! ets a Catalunya! a Catalunya les classes s'imparteixen en català!”.

“Ja s’encarregaran des d’Espanya que les lleis canviïn i tal, però per ara s’imparteixen en català. Per favor, apliquem-ho a les aules. Qui et penses que defensarà el català? la noia que ha vingut d’Erasmus i et demana que canviïs d’idioma? ja et dic jo que no ho farà”, ha afegit.

Tampoc ha donat per vàlid l’argument de fer les classes en castellà “per respecte” a aquells estudiants que no entenen el català. “I el respecte que has de tenir pels altres alumnes que són a Catalunya i volen aprendre en català?”, ha preguntat al respecte, a més de tornar a dedicar “un bon dia de merda” als esmentats professors.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#45 Antonio, Valencia, 08/10/2021 - 07:47

61 años de odio, a si mismos, el español es un idioma universal, un abrazo,

#44 Tirant, Bcn, 07/10/2021 - 21:48

Estan frustrats, corcats per l'odi i més fanatitzats que mai ... El fracàs del "procés" els té enfonsats i aprofiten qualsevol circumstància per desfogar-se.
Donen més llàstima que una altra cosa ...

#43 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, NO SON ELS UNICS ES PASSEN AL , 07/10/2021 - 19:09

Me podreis volver a CENSURAR MI OPINION , Pero u tornare a dir NO NOMES ALGUNS PROFESSORS ES PASSEN AL CASTELLÀ .Molts Catalans i Catalanes tambe ens pasen al CASTELLÀ .Cuan se acosta unaltra persona DONEN PER FET NO ENTENDRA EL CATALÀ NI PARLARA EN CATALÀ .Nosaltres tambe perjudiquen la NOSTRA LLENGUA CATALANA ES UN FET .

#42 Decebut, bcn (tbn), 07/10/2021 - 17:48

Pues nosotros deseamos que Tabarnia sea libre lo más pronto posible y que tenga su propia televisión autonómica donde no haya lugar para personas que siembren el odio.

Fora feixistes de Tabàrnia! Visca Espanya!

#41 Óscar, Caput Castellae, 07/10/2021 - 13:57

Estas gentes si les dejan serían más franquistas que Franco.

#41.1 Decebut, bcn (tbn), 07/10/2021 - 19:06

Nada extraño a la vista de los antecedentes familiares de muchas de ellas.