Publicitat
Comunicació · 23 de Gener de 2019. 11:53h.

Desmenteixen Puigdemont a TV3

El periodista Ernesto Ekaizer nega que el seu recurs davant el TC sigui tècnic: "és un atac a Roger Torrent"

El periodista Ernesto Ekaizer ha negat a Els Matins de TV3 que el recurs de Carles Puigdemont davant del Tribunal Constitucional sigui de caràcter tècnic, com va assegurar ahir el portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol. Ekaizer sosté que es tracta d'un atac en tota regla a ERC i al president del Parlament, Roger Torrent.

"Acabo de parlar amb un magistrat del TC i estan perplexos perquè tothom té dret a presentar el seu recurs, però Puigdemont en particular els ha apallissat i els ha convertit en una mena d'apèndix dels pitjors interessos del 'règim'. I ara resulta que recorre", ha explicat el periodista.

En aquest sentit ha afegit que "això arribaria a Estrasburg, però no crec que puguem tractar-lo com un tema tècnic-jurídic. Puigdemont no té cap tipus de complexos a l'hora de demostrar que té profundes divergències amb ERC. El recurs és un atac a Roger Torrent, és un atac a la Mesa del Parlament".

"Puigdemont sotmet la decisió a una justícia que considera estranya a Catalunya o als catalans. La decisió no tindrà recorregut al TC i ell podrà invocar el recurs a Estrasburg. Però no és un tema tècnic-jurídic", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Cesc, Barcelona, 25/01/2019 - 17:27

EspanyolUFOs Teu neguitisos. A L vida s, ha d Sa Piguer guanya I perdre eh arimanades ja ja 72-63 70-57 queda, clar qi som la bons????

#9 Jaime Catala Miralles , Denia, 25/01/2019 - 15:08

Aquet pavo lo que es in impresentable de cuidado. Jeje Com que és un tema tècnic. Serà desgraciat!!!

#8 Victor, Barna, 23/01/2019 - 21:15

Me pregunto si lo piensa realmente o lo dice por directriz de su amo, estos periodistas que están para crear opinión quien les paga?, un gobierno, un lobby, una Fundación, española o extranjera??

#7 Marta vrges robert, Lleida, 23/01/2019 - 18:37

Aquest senyor esta desmentint el que ahir la tarda va dir el senyor jaume alonso cuevillas advocat de puigdemont. Va dir que era cosa tecnica i que era ell el que ho havia proposat al president. Potser que diguem la veritat i deixem de tirar merda

#6 Victor, Barna, 23/01/2019 - 15:59

Un traidor siempre es un traidor y lo evidencia en todos las relaciones que tiene, es la fabula del escorpión y la rana.