Publicitat
Comunicació · 13 d'Octubre de 2018. 20:05h.

Desplegament de TV3 pels Cims per la Llibertat

Connexió en directe des de les muntanyes on eren Quim Torra i Roger Torrent

Desplegament de TV3 pels Cims per la Llibertat

Connexió al TN Migidia amb el periodista desplaçat al Puigsacalm

El Telenotícies Migdia ha dedicat aquest dissabte sis minuts a parlar sobre la iniciativa 'Cims per la Llibertat', una ascensió a divuit muntanyes que s'ha celebrat de forma simultània arreu de Catalunya per “conscienciar sobre els presos, els exiliats i els represaliats polítics”.

L'informatiu de la televisió pública catalana ha connectat ja en el sumari amb un redactor que es trobava al Puigsacalm, on ha fet cim el president de la Generalitat, Quim Torra; i amb un altre periodista desplaçat fins al Matagalls, on ha ascendit el president del Parlament, Roger Torrent.

El TN Migdia ha explicat que es tracta d'una “acció reivindicativa” que ha comptat amb la participació “amb l'objectiu de desplegar llaços grocs i altres elements reivindicatius per reclamar la llibertat dels empresonats”.

La informació s'ha dividit en dos blocs, un més polític i un altre més social. La primera part ha consistit en connectar amb el redactor que ha acompanyat el president de la Generalitat al Puigsacalm i donar pas a les declaracions de Quim Torra, assegurant que “l'etapa de la fase dels estatuts la tenim superada”; i a les del president del Parlament, Roger Torrent, afirmant que “només es resoldrà amb una referèndum d'autodeterminació”.

La segona part de la noticia sobre els 'Cims per la Llibertat' ha servit, en canvi, per informar que “han pujat a la muntanya en molts casos amb mal temps”. La presentadora del TN ha donat pas al redactor desplaçat al Matagalls, que ha reiterat que “ha costat molt” fer el cim per les condicions meteorològiques al Montseny. En aquest bloc, s'han recollit un seguit de testimonis de persones que han participat en l'acte.

Finalment, l'informatiu de TV3 ha conclòs aquest peça recordant els altres cims que s'ha fet aquest dissabte en record d'Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Raül Romeva, Jordi Cuixart, Josep Rull i Joaquim Forn, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 AnnaMollet, Mollet, 14/10/2018 - 21:10

¿Unos cuantos se van de tortilla de patatas a la montaña? ¿Cuál es la noticia?

¡La noticia sería que Torra se despeñara, y dejara de maltratar a los catalanes con su racismo y con su totalitarismo!

#19 André, Paisös Tabarneses, 14/10/2018 - 20:36

La palabra “sinvergüenzas” les va como anillo al dedo, y no solo por los millones robados al pueblo gastados en propagar el odio y la mentira. Es que además carecen de menor sentido del ridiculo.

#18 Onofre, La Fullaca(Osona), 14/10/2018 - 12:10

Avui els veig als cims, "ahir"eren a les clavegueres del 3 per cent.Ai coi..coi..

#17 Alejandro1º, Barcelona, 14/10/2018 - 11:44

Nada nuevo. Es Teleprocés, una TV pública que trabaja y emite sólo para el 47% de catalanes, por tanto, lo justo sería retirarle el presupuesto estatal y que se financie con las cuotas de los indepen o como les de la gana pero, ni un euro público.

#16 Cris, Barcelona , 14/10/2018 - 10:06

Siempre con friki performances y no se cansan de quedar como becerros, ahora se van al monte!! Jijiji