Publicitat
Comunicació · 3 de Març de 2010. 12:43h.

Diaris digitals denuncien l'oblit de TV3

"Que TV3 ens faci aquesta feina és imperdonable i sobretot molt descoratjador"

Diaris digitals denuncien l'oblit de TV3

El subdirector d'El País, Borja Echevarría

Els diaris electrònics El Debat i Catalunya Press han mostrat el seu malestar amb TV3 després que la televisió pública catalana menyspreés la premsa digital en el programa '30 minuts' de TV3"I tu, quin diari compres?", tal i com va informar e-notícies.

En l'editorial de Catalunya Press que també recull El Debat, Manuel Fernando González ha indicat que "el que acaben de denunciar els companys d'E-Noticies és l'excepció d'una regla no escrita que esperem no es produeixi mai més. Titulen els nostres col·legues del diari que dirigeix Xavier Rius: ‘TV3 menysté la premsa digital en català'. Té més raó que un sant, perquè en el citat reportatge d'Esther Llauradó i Quico Concellón es van oblidar completament que almenys un de nosaltres pogués donar la seva opinió en el programa, en el que es debatia el moment que passa la premsa".

En aquest sentit, ha manifestat que "TV3, a la que tots nosaltres ajudem, realçant els seus programes i el carisma dels seus millors professionals, ens faci aquesta feina és imperdonable i sobretot molt descoratjador. Tant de bo que el que ahir Vds. van poder llegir en E-Noticies i avui a Catalunya Press i el Debat els serveixi als directius de Sant Joan Despí per a assabentar-se que a més de La Vanguardia i El País existeixen El Debat, E-Noticies, El Singular, LaMalla, La Nació Digital, Tribuna Catalana, El Directe, SMS, Crònica i algun que oblido involuntàriament i, per suposat, també CatalunyaPress. Llegit Col·legues televisius?".

Per últim, ha considerat que "és imperdonable en una televisió pública catalana que viu de la subvenció que aprova el Parlament i, a més, del que treu del "calader publicitari comú", en el qual pesquem tots els nostres recursos, això si, uns pocs privilegiats arrasant-hi i l'altra majoria morint poc a poc després d'inanició".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pere, Barcelona, 03/03/2010 - 23:40

Ostres Rius, com se't veu el lautó, quina rabia amb Vilaweb... si vols començar a ser com ells (ho vec dificil, per no dir impossible) comença per escriure un article diari com fa en Partal, i no un al mes i per que toca...

#2 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 03/03/2010 - 14:55

TV3 HA ESTAT, NO ARA, SEMPRE, UN MITJÀ AL SERVEI DEL NACIONALISME, I DE TOTA LA SEVA MAQUINARIA, VIVINT AL MARGE DE LA REALITAT CATALANA. I AMB AQUEST 30 MINUTS HO HA DEMOSTRAT, PARLANT MÉS DE U.S.A. QUE DE CATALUNYA I ESPANYA...

#1 Jordi, Manresa, 03/03/2010 - 14:02

TV3 és la versió televisiva del Periódico de Cataluña.