Publicitat

El Consell Professional plega per "com s'ha informat de les mobilitzacions"

Dimissions a TV3

Un moment de la protesta d'aquest dimarts

El Consell Professional de TV3 ha presentat la dimissió com a protesta per la manera com la cadena "ha informat de les mobilitzacions dels treballadors" i denuncia "l’opacitat informativa imposada per la direcció de TV3 a l’hora d’explicar el conflicte". 

"Tots els mitjans de comunicació -exposa en un comunicat- se’n van fer ressò i, en canvi, els Telenotícies, el 324 i el 324.cat només van oferir una informació dictada per la direcció que no responia a criteris professionals".

El Consell Professional explica que "vam estar negociant durant tota la tarda i la nit que aquesta informació es donés amb aquests criteris, però no ens en vam sortir i no vam consensuar cap text".

"Estem en total desacord en la valoració que es va fer de la notícia, en el seu tractament i que se situés al comiat del Telenotícies" i lamenten "la falta de debat sobre la cobertura del conflicte a les reunions dels Telenotícies i que per a avui no estigui previst informar-ne més".

Finalment, exigeixen que "avui s’emeti una informació completa que reculli l’opinió de totes les parts i sense ingerències de la direcció en la seva elaboració. Ho exigim com a deure professional dels periodistes i, sobretot, com a dret que té l’audiència de la televisió pública a estar ben informats".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Álvaro, Bcn Española, 06/02/2014 - 11:52

¡Pocasoltes! TV3 Molt Millor TANCAT!!!

#14 amarileta, bcn, 05/02/2014 - 18:23

Tant queixar-se dels treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio, que estan lluitant pels seus drets, i nosaltres no hem fet res. Ens hem baixat els pantalons, i ens estan donant com volen! Això sí, si ho veiem quan ho fan Kiev o Burgos, llavors és guai!

#13 Gerard SíSí, Portugal,Gibraltar , 05/02/2014 - 17:05

Una enquesta portuguesa dóna un suport majoritari a la independència de Catalunya.

Un 67% dels lectors del diari Público en són partidaris.

http://www.publico.pt/mundo/noticia/referendo-na-catalunha-marcado-para-novembro-de-2014-1616048#/0

#12 Pablito, Barcelona, 05/02/2014 - 16:06

A los nacionalistas les han salido sus medios mimados respondones. Les han dado en la cara y han dejado de aplaudirles. Quizá si se impusiera la democracia en el medio, TV3 contaría con el apoyo de todos los catalanes. Hoy muchos catalanes vemos el conflicto desde lejos. Son líos del nacionalismo.

#11 pep, manresa, 05/02/2014 - 15:48

Serà del bé que ens han informat ells dels 63.000 euros que ens han estat cobrant durant 30 anys... quin morro que tenen els comissionistes de COO de TV3.