Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2022. 19:34h.

Dimiteix el president de RTVE

"No es donen les circumstàncies per continuar avançant"

Dimiteix el president de RTVE

El president de RTVE, José Manuel Pérez Tornero, ha anunciat la renúncia al càrrec, després d'un any i mig al capdavant de l'ens públic. Tornero, en un comunicat, ha explicat que “ja no es donen les circumstàncies per sostenir la viabilitat” del seu projecte.

"És moment de donar compte de l'avançat i d'explicar per què s'imposa fer un pas al costat. He d'exposar que, aquests mesos del meu mandat, amb l'entrega i l'entusiasme de moltes persones -amb els meus errors i encerts-, hem aconseguit alguns objectius gens menyspreables", assenyala.

"Ja no es donen les circumstàncies per continuar avançant", afegeix, a més de lamentar que "ja no es donen les condicions mínimes per al consens transversal, ni per a la conformació d'una majoria plural, estable i coherent; i, moltes vegades, ni tan sols el clima propici al diàleg que necessitem per culminar el projecte”.

"La qual cosa dificulta molt la governabilitat de l'empresa, i impedeix dur a terme la transformació amb què tots ens havíem compromès", sentencia.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Joan Carles, Barcelona, 27/09/2022 - 09:36

Pérez Tornero, socialista de carnet de tota la vida que vol exercir d'independent.¿Pero qué te has creído ?
¿NO T'HAS ASSABENTAT QUE LES TELES PÚBLIQUES SÓN EINES DE PROPAGANDA DEL GOVERN DE TORN?
A la puta calle!!!

#3 Be Negre, Barcelona, 27/09/2022 - 00:38

Només cal veure la tertulia del 24 hores. El 75-80% dels periodistes són tant PSOE que tenen el cap directament ficat dins el "k*u"l del "Doctor Sànchez". Ens queixaven d'Urdaci o Telemadrid, però és que ja està sient escandalós.

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/09/2022 - 22:03

Macho, normal que lo echaran, no le montó ni un aló presidente, ni una visita a los pueblos con el falcon como calleja, nada de nada, ni contar chistes en la casa de la comedia con su gracejo natural, o una invitación para quemar las cocinas de masterchef.

#1 Pepe, Barcelona, 26/09/2022 - 19:47

Una televisión pública debería limitarse a ser una agencia o canal de noticias y cubrir eventos de interés general. Así bajaría el gasto.
Y ya está.
En las teles privadas ya hay entretenimiento de sobras.

#1.1 pepe, Andorra, 29/09/2022 - 14:55

las teles publicas no deben existir, punto. Y tampoco debería ser una concesión, todo aquel q quiera abrir una empresa y emitir televisión, debería hacerlo. En fin, soñar es gratis.