Publicitat
Comunicació · 4 de Maig de 2019. 11:23h.

Diputats de JxCat contra ERC

Acusen Saül Gordillo de "submissió a la repressió espanyola"

Diputats de JxCat contra ERC

Diputats de Junts per Catalunya han criticat l'estratègia de defensa de Saül Gordillo, actual director de Catalunya Ràdio i candidat d'ERC a presidir la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en la causa oberta al jutjat d'instrucció 13 de Barcelona contra la cúpula de la Corpo per un presumpte delicte de desobediència en relació amb l'anunci de l'1-O.

El diputat de JxCat Francesc de Dalmases ha manifestat a Twitter que "acusar a companys de viatge és una mala estratègia de defensa i una clara submissió a la repressió espanyola". "No en serem mai còmplices. Mai", ha reblat després de saber-se que l'advocat de Gordillo ha aportat 22 correus electrònics i whatssaps per demostrat l'"assetjament" de la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, perquè Gordillo dones el seu vistiplau a l'emissió dels anuncis del referèndum.

Josep Riera, diputat del mateix grup parlamentari, s'ha preguntat si "la millor estratègia de defensa del director de Catalunya Ràdio i candidat d'ERC a presidir la CCMA és culpar els companys de viatge de fer el que tots estaven compromesos a fer". "Ho pregunto perquè no m'ho puc creure", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#7 Funcional, bcn, 05/05/2019 - 07:59

Que torpe eres Gordillo. con lo que visten en el curriculum de un buen separatista unos meses de trullo.

#4 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 04/05/2019 - 12:28

Aquestes expresions recorden el "prietas las filas", (del Frente de Juventudes de la epoca de Franco).
Tots a mantenir la mateixa ortodòxia i actuacio, sense desviar-se un milimetre! I si no, us espera el Gulag! Ja es veuen quines eren les intencions de la unitat que volia el clan de Waterloo: destruir ERC.

#2 Ramon, Canet de Mar, 04/05/2019 - 12:17

Així ens va per culpa de tots vosaltres, un dia per intereses es va escollir com a company de viatge a ERC i amb aquesta colla no es pot anar ni a la cantonada
Altre cosa es que sigui en Dalmases qui diu això jajaja un dels aprofitats Puigdemont.. I farà el que sigui per continuar al lloc que està ara i que mai s'hagués pensat perque es un medioc

#1 Jordi, Barcelona, 04/05/2019 - 11:46

La Hidra(monstre amb multiples caps) tendeixen a autofagocitar-se