Publicitat
Comunicació · 26 de Maig de 2013. 12:36h.

"Dir la veritat als matons de la tribu té un cost"

Hermann Tertsch nega que el seu pare fos nazi i replica "Pilarita" Rahola

"Dir la veritat als matons de la tribu té un cost"

Hertschs

El periodista de Telemadrid i ABC, Hermann Tertsch, ha lamentant a twitter les reaccions a la seva afirmació, segons la qual l'afusellament de Companys "va ser de les poques execucions de Franco que hauria apludido tota democràcia".

"En aquest país tan covard dir unes veritats als matons de la tribu té aquest cost", ha lamentat. Igualment ha volgut negar les informacions que asseguren que el seu pare va ser un nazi protegit per Franco. "És tot el contrari. El meu pare va tornar a Espanya al sortir del camp de Sachsenhausen perquè aquí hi era la seva dona. Però és igual", apunta.

També ha ironitzat sobre un missatge que li ha arribat en el que li recomanen "mira dues vegades sota del cotxe. Per si de cas. Et mereixes morir, fill de la gran puta". "Aquest humanista em vol enganxar un xiclet", coemnta el periodista al respecte.

A més de "riure" de les "hordes de trolls", Tertsch, ha volgut replicar Pilar Rahola. "Que no Pilarita, que no et confonguis, que no és feixisme constatar que llavors les democràcies afusellaven als traïdors", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#39 Flint, BCN, 27/05/2013 - 14:00

Parece ser que el golpista general Franco tenia derecho a fusilar por sedicioso a Companys...Otro personaje mediático que intenta justificar el franquismo por puro snobismo...

#35 xaviacus, LH, 26/05/2013 - 23:34

El que menys hi havia en aquella epoca eren democrates, i en companys no hi destacava. Una altra historia es que ha interessat fer-ne un martir.
Per cert, ara tampoc n'hi ha gaires pero almenys no ens anem matant pels carrers... Tot i que n'hi ha que ho justificarien...

#34 Colonos_Cs, #mejorhundidos, 26/05/2013 - 22:35

Catalanes, no os entendemos. ¿No os place estar en un Estado que os expolia, os llama nazis y celebra haber fusilado a vuestros presidentes?

https://twitter.com/Colonos_Cs

PPSOE-C's-UPyD de las Jons.

todo por la piara

#34.1 spanish, Madrid, 27/05/2013 - 05:35

bueno el error es pensar que el estado españoal es lo que dice esete tio, o debemos ser indepes con un señor como PUjol que ha robado todo lo que ha podido no seas tan simple hombre

#33 Trinity, Rellinars, 26/05/2013 - 21:45

ara no se t'acudeixi dir que l'atemptat contra Carrero Blanco va ser de les poques execucions d'ETA que hauria apludidt tota democràcia perquè igual et foten una querella...

#32 Welmax, Barcelona, 26/05/2013 - 19:37

Per molt menys Otegui és a la presó. Aquest home justifica l'assassinat i està en llibertat. Increible. D'altre banda els que varen traîr el govern democraticament elegit són els feixistes que són qui varen començar la guerra. I encara ara no han estat condemnats. Així va el país.