Publicitat
Comunicació · 24 de Març de 2021. 17:30h.

Discurs antifa a TV3

La cadena insta a denunciar els feixistes "dels nostres barris"

El sotsdirector del programa Planta baixa de TV3, Maiol Roger, ha entrevistat el periodista Pol Andiñach, autor de "Tothom pot ser antifa"; i ha explicat que "el doxing, en la lluita antifeixista, es tracta en conèixer qui són els feixistes dels nostres barris" malgrat que ha advertit que revelar identitats personals a les xarxes és il·legal.

Andiñach ha dit que, "com explicava el Maiol, nosaltres advertim que el doxing és delicte i que exposar públicament les dades personals de persones està penat per la llei". Tot i això, ha afegit que "des del moviment antifeixista el doxing s'entén com identificar persones amb ideologia d'extrema dreta o neonazis i tenir-los controlats".

L'autor ha exposat que "el que fan els col·lectius antifeixistes a nivell local és tenir-los identificats, saber on treballen i des d'aquí, doncs, es poden articular campanyes de pressió en el lloc de treball on estan". I assenyalar-los que tenir aquell posicionament o aquelles idees els hi farà la vida més difícil en el lloc on visquin", ha reblat.

Pol Andiñach ha manifestat que "no s'ha de normalitzar que es puguin expressar lliurement" i ha insistit que "el doxing és la primera línia de defensa antifeixista des del barri". "Consisteix a tenir controlades les persones amb ideologia d'extrema dreta a nivell més local i a partir d'allà començar a articular aquesta defensa de la manera més adient", ha conclòs.

 

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#85 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/03/2021 - 22:19

Estaría bien saber que opina al respecto ese que se hace llamar "Antifa" por aquí.

#84 David Andreu Bustos, Santa Margarita de Montbuy, 25/03/2021 - 19:05

Eso es si señor, y si después te cojen y te dan una tunda qué? A llorar? Eso es dictadura, y como tu no eres de los míos te cierto la vida. Luego sale uno te da un palo en la cabeza y otro Guillén Agulló otra victima no? Otro listo con puño americano que se pensaba que los palos no son recíprocos seguido así creando odio, un 36 esta cerca.

#83 Flanagan, Tabarnia City, 25/03/2021 - 18:28

Este que se ande con cuidado no vaya a ser que le arranquen los pendientes de cuajo.

#79 Charlue, Santa Coloma De Gramanet, 25/03/2021 - 15:44

Yo soy un facha, un fascista de ultraderecha y no lo escondo, y soy así por la repulsión que me causan personajes como éste.

#78 Tabarnés puro, Barcino, 25/03/2021 - 15:15

El Corán lazi de la secta grocnyorda consta de un único versículo:
"No hi ha més Deu que Qat-al-Unyà i tot el que no pensi com nosaltres és un feixxxxisteee o botifler o totes dues coses a la vegada.
Qat-al-Unyà uh akbar!!!!!"