Publicitat

L''APM?' parodia l'operació de neteja de Plaça Catalunya que va ordenar el conseller Felip Puig

El programa d’humor de TV3 APM? ha fet una paròdia de l'operació de neteja de Plaça Catalunya que va ordenar el conseller d'Interior, Felip Puig, amb l'anunci de la marca de productes de neteja 'Don Limpio'.

El programa ha manipulat les imatges de l'espot publicitari de la marca i ha substituït la cara de 'Don Limpio' per la del conseller Puig. A més, la peça barreja imatges de l'anunci del producte amb l'actuació dels Mossos durant l'operació de neteja de la Plaça Catalunya ocupada pels indignats.

"Com vols que em mantingui net amb tanta gent?", es pregunta. En la peça audiovisual es van intercalant frases pronunciades pel conseller d'Interior durant la roda de premsa postarior als fets com "l'objectiu era garantir que es pogués netejar" o que "només actuaven els camions de neteja" amb imatges de les càrregues policials que es van produir el divendres 27 de maig.

Felip Puig és 'Don Limpio'
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Toni, BCN, 08/06/2011 - 22:04

APM, el millor programa de televisió.

#3 joan, manresa, 08/06/2011 - 19:35

El Casal,19,25h.--De manera molt fineta i subtil,a can TV3 va clavant ganivets a qui governa la Generalitat.Només cal veure el TN.Nit..,ahir van estar amb antena mes temps tota l'oposició que no el govern.,i els comentaris i moviment de cejas marca de la casa..Han de fer neteja del viver d'esque

#2 Isidre, Valls, 08/06/2011 - 15:41

Neteja, el que es diu neteja a fons, a on cal fer-la és a la Corpo tripartita.

#1 Pere, CATALONIA IS DIFERENT, 08/06/2011 - 13:36

ÉS BONÍSSIM!!!!!