Publicitat

CiU 'cola' dos tertulians a Els Matins de TV3

Dos en una

Rafael de Ribot i Vicenç Villatoro, durant la tertúlia d'Els matins

CiU ha tornat a 'colar' aquest dimecres dos tertulians propers a la formació al programa Els matins de TV3. Es tracta de Vicenç Villatoro, director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona -nomenat directament pel president de la Diputació, Salvador Esteve-, i Rafael de Ribot, director d’Antena i Continguts de Barcelona FM, la nova emissora de l'Ajuntament de Barcelona.

Durant la tertúlia, que també ha comptat amb la participació de Juan José López Burniol, Sara Moreno i Saül Gordillo; Villatoro ha apostat pel full de ruta presentat pel president de la Generalitat, Artur Mas, perquè prefereix “eleccions plebiscitàries i llista unitària” que la proposta de Junqueras perquè, segons ell, el líder d’ERC “se salta una pantalla”, en referència al període transitori de 18 mesos proposat per Mas.

El director del CCCB ha afegit també, respecte a la proposta de Junqueras, que “saltar-se pantalles no alimenta l’èxit final”. “Des del sobiranisme hi ha dos valors a preservar: la lectura inequívoca dels resultats i el perímetre màxim del sobiranisme en els resultats”.

També ha lamentat, per la seva banda, que el president “va passar per alt” el “reconeixement internacional” que va apuntar Mas per defensar la llista unitària amb un únic punt per evitar altres lectures. 

Finalment, ha assenyalat que en la conferència de Junqueras “no va haver-hi una resposta al guant que li va llançar el president Mas” i creu que “algú haurà d'abaixar veles”. 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 pep, manresa, 04/12/2014 - 14:05

al Villatoro el deu haver colat el Netanyahu.

#6 Joan, Barcelona, 03/12/2014 - 16:53

Quans mes SEREM mes riurem
TOTS DE LA MATEIXA CORDA
aixi será ben facil anar
TOTS A LA MATEIXA DIRECCIO
I en MOISES al cap davant
aixo cada dia sembla mes una Religio

CAP ON ANEM?

#5 Pedro, B na, 03/12/2014 - 16:48

Ojo señor Rius, no acabe usted pareciendo el nuevo senador Mc Arthy. Seriedad i rigor. Deje esas miserias para nosotros , que para eso estamos.

#4 Esther, Sabadell, 03/12/2014 - 16:12

Quina peça, el Villatoro. Una no sap si és més català o més israelià. El recordo de quan ens proclamava la revolució per les discoteques de Palma fent el numeret de progre en trobades de l'AELC. Quin miserable giracasaques!

#4.1 egarense, Terrassa, 03/12/2014 - 16:47

Y que lo digas ,lo que está claro es que se lo ha montado bien ,sobre todo cuando la quebrada Caixa de estalvis de Terrassa regalaba sus libros a los clientes

#4.2 Can Jofresa, terrassa, 03/12/2014 - 17:05

El veig sovint als FGC. Fa una impressió entre clochard i oficinista atrotinat. Ha estat al capdavant de l´Avui, tv3, Ramon Llull i ara el CCCB. Es un cortesà d,escas talent per a literatura ( l?últim llibre que ha escrit és el millor perquè evita la ficció, un gènere que li ve gran)

#3 Terraxa, Terrassa, 03/12/2014 - 16:10

qui eren els altres tertulians?
Trobo que és una informació que cal posar.

#3.1 Terraxa, Terrassa, 03/12/2014 - 17:16

Gràcies per l'esmena, Sr. Rius.