Publicitat
Comunicació · 2 de Juny de 2019. 10:20h.

Dos Salellas en un dia

TV3 recull declaracions dels dos germans de la CUP en un mateix TN

El Telenotícies vespre de TV3 d'aquest dissabte ha recollit les declaracions de l'advocat de Jordi Cuixart i exdiputat de la CUP, Benet Salellas, sobre l'informe del grup de treball de l'ONU a favor de l'alliberament dels presos independentistes i, posteriorment, les explicacions de Benet Salellas sobre els els mals resultats de la formació anticapitalista en les passades eleccions municipals.

Benet Salellas ha dit que "si el Suprem no ens dóna la raó en aquest cas, totes les instàncies internacionals a les que acudirem amb posterioritat, sí que sabem, que sempre fan referència als dictàmens previs que hagi pogut emetre el grup de treball de les Nacions Unides".

L'alcaldable de la CUP per Girona, que es presentava amb una candidatura transversal Guanyem Girona, ha expressat que "la gran virtut" de la seva llista ha estat "renovar el llenguatge, les maneres de fer i el programa".

Lluc Salellas ha afegit que "aquests projectes funcionen i haurem de veure si en clau d'altres eleccions com en l'àmbit de Catalunya explorem vies d'aglutinar forces a partir de la generositat de la CUP".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 02/06/2019 - 19:03

Entrevistar a dos especuladores inmobiliarios el mismo día es mucho. Sería interesante que en esas entrevistas se les preguntase por la vivienda y cómo afecta que gente como ellos atesoren varias entre sus pertenencias. Por cierto Benito, no hay ningún DICTAMEN, ni siquiera un INFORME, aunque entiendo que quieras alimentar a la borregada.

#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 02/06/2019 - 12:22

Estos de TV3% no tienen límite... chutan a los adeptos ración doble de droga dura en vena... luego, ¿a ver como rehabilitamos a toda esta tropa...? en El Patriarca no hay sitio para tantos...

#4 Lobisome, BCN, 02/06/2019 - 11:41

Ah! La versiò catalana de la "gauche caviar", la "gauche fuet", tan nostrada... ja podem dormir tranquils, algù vetlla per nosaltres...

#2 Eric, Barcelona, 02/06/2019 - 11:29

La saga cupaire a viure del momio

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/06/2019 - 11:23

"todas las instancias internacionales a las que acudiremos con posterioridad"

No fa gaires lustres als deshauciats per la medicina els duien a les piscines de Lourdes amb l´intencio d´ofegarlos i facturarlos rapidament cap el cel perque no donesin mes la tabarra. Si sobrevivien a aquella crueldat ja no s´atrevien a queixarse mai mes sota l´amen