Publicitat
Comunicació · 19 de Febrer de 2011. 11:23h.

Duran critica 'Polònia'

"No es satiritza sinó que ridiculitzen alguns personatges. A Artur Mas li han fet molt mal"

Duran critica 'Polònia'

Artur Mas, a 'Polònia', con Josep Antoni Duran i Lleida (Xavi Serrano) y Oriol Pujol (Queco Novell)

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha queixat del programa de sàtira política 'Polònia' que dirigeix Toni Soler. En declaracions a El País, el secretari general de CiU ha manifestat que "hi ha molta creativitat i talent, però no es satiritza sinó que ridiculitzen alguns personatges".

En aquest sentit, ha apuntat que "a Artur Mas, per exemple, li han fet molt mal. Amb mi no saben fer res més que presentar-me com algú que vol ser ministre". "Això sí, no s'atreveixen a ridiculitzar als altres. Ho fan amb el Sant Pare, però mai tocaran l'Islam", afegeix.

Duran reconeix que veu "molt poc, pràcticament mai" el programa i considera que el seu personatge no té cap característica seva. "Com que no m'he vist, posi pocs per no dir cap", diu.

Per últim, sobre el seu personatge preferit, assenyala que "ara no veig el programa, abans Pasqual Maragall, perquè el feien entranyable".

Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#62 varsovia, barcelona, 11/03/2011 - 15:00

Els nous personatges de Felip Puig, Quico Homs i Joana Ortega a Polonia, encertadíssims. Bravo!!! i gràcies Potser s'us carregarà el gobern però ja heu creat escola.

#61 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/02/2011 - 10:00

No sé de qué se quejan.
Precisamente Mases uno de los personajes que más favorecidos aparecen en este estupendo programa.
A algunos políticoas les hace falta un poco más de humor y de correa

#60 ramon, barcelona-c, 22/02/2011 - 00:24

Al costat de gags esplendids Polonia encara no a entés la diferencia entre parodia i escarni apart de que algunes imitacions son sensacionals d'altres per imposició de guió o per sectarisme politic no valen res,son péssimes i finalment tanta delicadesa amb els musulmans i els cristians que??

#59 Pep, Alt Empordà, 21/02/2011 - 23:57

Els Convergents ho teniu xungo per defensar el govern dels manostijeras que tot ho retallen després d.haver posat el llisto tan alt ,CiU i els seus votants i militants talibans sempre s.han cregur que Catalunya els pertany i no soporten que els critiquin encara que governin malament com ho fan ara.

#58 Toni, Badalona, 21/02/2011 - 22:05

Ramón...macu....si no t'agrada el Polonia NO EL MIRIS!!!! Es fácil oí??? Ja el miraran altres.....pots mirar mentres tant per exemple intereconomia