Publicitat
Comunicació · 6 de Novembre de 2008. 14:15h.

Duran ensabona La Razón

El dirigent de CiU elogia "la qualitat, rigor, pluralitat i mèrits" del diari

Duran ensabona La Razón

Duran, en un acte de les joventuts d'Unió

El portaveu de CiU en el Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha felicitat al diari La Razón, amb motiu del desè aniversari del mitjà de comunicació. En un article d'opinió a l'edició especial, Duran considera que "per la seva qualitat, pels seus mèrits, La Razón aconsegueix la seva primera dècada d'existència". El dirigent nacionalista destaca que "per a qui hem seguit la seva trajectòria durant tots aquests anys, i fins i tot hem tingut l'honor d'escriure a les seves pàgines, aquest aniversari constitueix un motiu de legítima satisfacció."

El president d'Unió expressa també que "es comparteixin o no algunes de les seves línies directrius, el cert és que La Razón ha aportat la seva quota de rigor i pluralitat a la premsa espanyola". "Només cap, doncs, expressar la meva felicitació més efusiva a la Razón i a quantes persones hen fet possible amb el seu esforç l'existència d'aquest periòdic i a tots qui gaudeixen d'ell", afegeix.

El mandatari de CiU conclou que "La Razón no només ha servit fidelment als seus lectors, sinó que ha contribuït a una societat més lliure i plural". "Amb cada nou exemplar de la Razón i amb cada nou exemplar d'una premsa lliure, responsable i plural, la nostra democràcia respira profund i ampla", sentència.

A la mateixa edició especial de La Razón també signa un article la ministra de Defensa, Carme Chacón. Aquesta, però, evita elogiar el diari, -malgrat felicitar-lo molt breument per l'aniversari-, i es limita a fer una defensa del paper de les dones a l'exèrcit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Maria, Barcelona, 07/11/2008 - 16:22

Per tal d'estar al poder, i sobre tot, ""escalar"", hi ha individus que es rebaixen d'allò més. On està la dignitat... la vergonya... l'ética...
Prou de pendre el pèl a la gent...

#15 miquel, Santa Coloma, 07/11/2008 - 13:14

Visca CiU!!!! Poden pasar de defensar lacasa gran del catalanisme un dia a defensar la Casa gran de l'Espanyolisme l'altre. Visca Convergencia i Unió !! Aixó es defensar Catalunya, o buscar la poltrona, que per aquests és el mateix. CiU credivilitat 0

#14 Desfederem-nos, Desfederem-nos, 07/11/2008 - 13:07

Desfederem-nos

#13 dani, reus, 07/11/2008 - 12:31

Aquest paio es un llepaculs, tot per ser M inistre? potser també está convidad a la festa d'aniversari del germá del POP.

#12 Francesc Lluís, tortosa, 07/11/2008 - 11:52

A mi em va encantar la pluralitat i rigor de l'acudit de La (sin)Razon per l'aniversari de l'afusellament de Companys on tractava a ERC i a Companys de nazis. Algú detingut per la Gestapo i afussellat per Franco, nazi! Molt rigorós, si senyor.