Publicitat

Diu que la informació de La Vanguardia és una "interpretació interessada" d'un document tècnic

Economia ho nega

El Departament d'Economia i Hisenda ha desmentit "rotundament" la informació que publica el diari La Vanguardia en què s'afirma que "La Conselleria d'Economia planteja apujar patrimoni i gravar més l'empresa familiar" i assegura que "la portada, l'editorial i la notícia que publica La Vanguardia són una interpretació interessada del contingut d'un document tècnic i donen com a fets inamovibles unes opinions tècniques en matèria fiscal que no responen a l'estratègia política del Govern".

La conselleria explica en un comunicat que el document a què fa referència la informació "no és el full de ruta ni el programa d'acció de la política fiscal del Govern, que és, en qualsevol cas, assolir la sobirania fiscal plena perquè la Generalitat pugui gestionar tots els tributs generats a Catalunya i garantir una redistribució justa i equilibrada a la societat".

"El text -afegeix- s'emmarca exclusivament en l'intercanvi d'opinions que el president de la Comissió d'Experts para la reforma del sistema tributari va demanar a les comunitats sobre cinc àmbits concrets i en el marc de l'elaboració del Llibre blanc sobre la reforma tributària". "No correspon ni representa la política fiscal del país", sentencia.

Finalment, remarca que "el programa de propostes i mesures en matèria econòmica i fiscal de la Conselleria per a Catalunya serà el que es plasmi en la futura llei de Pressupostos i en altres lleis i normatives específiques que anunciï i posi en marxa el conseller Giró".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 23/09/2021 - 15:17

Jo aquest home el veig com un persontage secundari de La Cubana o La Escopeta Nacional.

No se com el pare de la nuvia, el pasant d´un notari, el vidu del tercer segona, el valet del Marques de Leguineche, el cobrador de Santa Lucia, un fucionari de ministerio, l´amo de la merceria del barri, el secretari del senyor Bisbe..

No ho puc evitar.

#3 Marti, Palafrugell, 23/09/2021 - 13:15

Para mi con tal de que a Puigdemont no le falte de nada todo sacrificio es poco.

#1 Eduard R, bcn, 23/09/2021 - 11:01

Estos son los mismo que tienen 19 impuestos autonómicos... lo de ROBAR a los catalanes está en su ADN.