Publicitat
Comunicació · 19 de Juny de 2020. 15:22h.

Eduard Pujol demana que TV3 reforci la identitat del Penedès

Critica que es faci servir l'expressió "al sud de Barcelona"

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha reclamat a la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, que els mitjans públics tinguin un "plus de pulcritud o de prendre consciència de la realitat del Penedès". 

Pujol ha reivindicat en la comissió de control al Parlament que "el Penedès som un paisatge, un caràcter, una economia, però també som vegueria reconeguda per llei des del febrer del 2017". "Els territoris, també el Penedès, s'han de veure ben reflectits" i ha afegit que "en nom del Penedès li demano que se'ns tingui present des del punt de vista geogràfic, humà i econòmic".

També ha lamentat que a TV3 es digui "el sud de Barcelona referint-se a Sant Sadurní" o a Catalunya Ràdio es faci referència "al nord de Tarragona per parlar de Vilafranca". "És més fàcil i més correcte parlar del Penedès quan es parla del Penedès", ha reclamat.

Finalment, Eduard Pujol ha dit que "som gent, som clima, som paisatge i ens volem veure bé en el mirall dels nostres mitjans públics". "Per això reivindiquem el Penedès i demanem un plus de sensibilitat", ha demanat.

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jvcs, barcelona, 19/06/2020 - 16:58

Al sur del patinete eduard el bueno estelada al vent , y berreando somos clima, somos paisaje....y añadiria es borrego !
Eduard el ordinario conserje con cara de esparto ,dando la boutade del dia ,que nivel enfermizo !

#5 ferran, jonestown, 19/06/2020 - 16:48

al penedés la gent va en patinet,eduard?...

#4 Tabarnés puro, Barcino, 19/06/2020 - 16:40

Yo exijo que TV3 refleje y potencie el carácter específico de mi casa. Que me digan dónde tengo que enviar mi dirección para que hagan mención expresa en las noticias y me reflejen en los mapas del tiempo. ¡Ea!

#3 Freedom for Tabarnia, Tabarnoia City, 19/06/2020 - 16:02

Así me gusta, que els parlamentaris laZis se centren en los problemas más acuciantes a día de hoy : Los miles de muertos, y los cientos de miles de nuevos parados es algo secundario; lo prioritario es que en TV3, cuando se refieran a Sant Sadurni, tengan claro que pertenece al Penedés y no al sur de Barcelona. Da gusto pagarles el sueldo....

#2 Kropotkin, Bic, 19/06/2020 - 15:58

Sugiero una campaña del estilo: "El Penedés ens roba". Jua, jua, jua,...