Publicitat
Comunicació · 5 d'Octubre de 2018. 09:51h.

Eduard Pujol renya Terribas

El portaveu de JxCat li retreu l’editorial: “jo també sóc periodista”

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha mostrat el seu malestar amb Mònica Terribas per la seva editorial d'El Matí de Catalunya Ràdio, on la periodista ha lamentat que "els pactes entre ERC i JxCAt no es tanquen amb rigor", malgrat recordar fins a dues vegades que els problemes entre els partits independentistes provenen de la judicialització que ha fet l'Estat del procés sobiranista.

"Ahir va estar a punt de rebentar el govern Torra, i la legislatura", ha advertit Terribas, a més d'assenyalar que "els independentistes s'ho han de pensar molt bé abans de tornar a convocar eleccions al Parlament, perquè potser, després del recompte, ja no podrien dir que tenen ni la majoria tremolosa d'ara per mantenir el projecte de fer república".

A Pujol no li ha agradat aquesta editorial, en considerar que el els periodistes s'han de centrar en "els problemes que genera la ingerència constant d’una mala justícia a la vida catalana". En aquest sentit ha recordat a Terribas que "també sóc periodista". El dirigent de JxCAt ha atribuït les diferències amb ERC a "l'esperit del 155" que "altera la vida política del país”.

Terribas s'ha justificat amb el portaveu: "l’única cosa que hem dit a la portada d’aquest matí és que el context polític amb presó, exili i judicialització és el que genera això". "Una altra cosa és que, evidentment, la gent vol saber si aquest Govern tirarà endavant i si aquest Parlament tirarà endavant", ha afegit.

"Perdoni, no posava en qüestió el que vostè hagi dit a l’editorial, sinó que intentava reivindicar una mirada  molt ample en un moment d’excepcionalitat enorme. No intentava donar lliçons a ningú ni puntualitzar ningú", s'ha disculpat Pujol.

Tot i això, minuts després ha tornat la tensió quan, abans d'una pregunta, Terribas li ha demanat "aviam si això m’ho respon amb claredat". "Senyora Terribas, jo intento respondre amb claredat totes les preguntes!", s'ha queixat el portaveu de JxCAt.

"Ja ho sé, senyor Pujol", ha contestat Terribas, però el dirigent nacionalista l'ha interromput: "no, no, perdoni un moment! hi ha una cançoneta que es repeteix i que diu que jo no responc amb claredat. No, no! Parlar de dignitat, de democràcia i de llibertat em sembla que és parlar molt normal!".

"Escolti, baixem la pressió tots plegats, no crec que sigui aquest el programa que no hagi parlat de la presó i de l’exili i hagi posat en context el que passa en aquest país, senyor Pujol", ha replicat la periodista.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#65 Sergi, Bcn (Espanya) , 05/10/2018 - 23:20

A veces veo...patinetes..

#64 M, Sabadell, 05/10/2018 - 22:39

Este hombre no se entera de que tienen un problema legal, no político.
Y tampoco quiere reconocer que un solo juez ha dado al traste con todas sus fantasias e ilusiones.
Y seguro que la culpa nunca es ni será de ellos.

#63 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/10/2018 - 22:29

https://www.change.org/p/gobierno-de-espa%C3%B1a-petici%C3%B3n-para-enterrar-a-franco-en-la-sagrada-familia

#62 Albert, BCN, 05/10/2018 - 21:34

los payasos de la radio... que pesaos

#61 OVNI, ELX, 05/10/2018 - 20:53

La carta que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha enviat a mandataris internacionals explicant les demandes catalanes per un referèndum pactat ja ha arribat al president rus, Vladímir Putin, segons ha informat Russia Today.
Russia Today explica que Torra ha enviat cartes a un total de 43 mandataris internacionals.

#61.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/10/2018 - 23:18

Ultima hora!!!! Putin agradece a Torra que le haya enviado la carta porque se le había acabado el papel higiénico

#61.2 Sergi, Bcn, 05/10/2018 - 23:20

Ya tienen más papel de wc