Publicitat

El canal 3XL reposa una sèrie protagonitzada també per Jordi Sánchez i Mònica Glaenzel després de l'èxit de 'Plats bruts'

Efecte Joel Joan

Imatge de Plats Bruts

El canal 3XL, després de l’èxit de Plats bruts, emet la sitcom L’un per l’altre,  protagonitzada també per Jordi Sánchez, Mònica Glaenzel i Anna M. Barbany. L’un per l’altre arriba al canal 3XL el 22 de novembre i s’emetrà de dilluns a divendres, a les 10 de la nit. La sèrie és una coproducció de per L’Avern Produccions i Televisió de Catalunya.
 
La sèrie explica la història del Toni, un mestre d'història i arqueòleg frustrat, s'ha ajuntat amb la Maria, recepcionista de l'hostal Lisboa. És fill dels propietaris d'un sex shop de Barcelona, La Venus d'Horta, regentat per la Rosa, la mare. El pare, el Poppins, retirat deu anys abans de la jubilació, dedica la vida als seus dos hobbies: la vida contemplativa i la música rock.
 
La sèrie comença quan el Toni i la Maria s'instal·len al pis situat damunt el sex shop i just a sota del pis dels pares del Toni. Aquest pis és propietat dels sogres de la Maria, un regal enverinat que farà que el Toni i la Maria se sentin sempre en deute.
 
Tot i que al Toni i a la Maria els feia molta il·lusió casar-se, acaben ajuntant-se, com volen els pares d'ell. La Rosa i el Poppins no s'han casat mai i no poden entendre que el seu fill vulgui fer una cosa tan “carca”. De fet, quan el Toni els diu que es pensen casar, tenen un dels disgustos més grans de la seva vida.
 
Total, com passa amb moltes parelles, acaben cedint davant la insistència dels pares. Perquè no es disgustin i perquè, si no es casen, els pensen donar un pis. Des del moment en què accepten aquestes condicions, la Maria s'adona que la seva família política té un estil de vida força peculiar, que la deixarà fascinada. En canvi, al Toni li servirà per tornar a descobrir el que ja sabia: ell i la família no s'han entès mai.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 Manolo, Barcelona, 23/11/2011 - 14:37

Este Joan Joel es un mal actor. No lo digo yo, lo dicen muchos. Gesticula demasiado y no sabe estar en las tables como un buen profesional
Eso sí, como político vive de la subvención y quiere llevar la bandera independentista
De verdad PATÉTICO.

#4 Séneca, Barcelona, 22/11/2011 - 20:31

Joel Joan va expresar públicament el seu apreci per ETA, tot dient 'visca la ETA'. No ho oblidem i no el fem un heroi de la nostra cultureta.

#3 jajjajaaaaaa, Barceloan, 22/11/2011 - 15:27

uhmmmmmmm Joellllllllllllllllllllllllllllllll ja no brames per l´independentisme oi ? la cartera es la cartera.........despres parlaven de les series veneçolanes all com a minim surten ties bones

#3.1 Pere, Caldes, 22/11/2011 - 19:07

Tu no mires gaire TV3, oi?
Que ets mes de Mediaset, oi?

#2 Francesc, Barcelona, 22/11/2011 - 13:46

Aixo es un exemple per als qui fan demagògia amb la despesa de TV3 (i.e. el PPC). Amb el cost mínim de reciclar un producte ja fet, es genera audiència en un canal temàtic. Per tant, això de reduir el número de canals no és la solució màgica per retallar la despesa de TV3.

#1 jordi, bcn, 22/11/2011 - 13:36

perdo es que qui mira aquest canal? el j joan i la seva familia
com tot el que ha fet el sr aquest .. una porqueria , perque plats bruts era el que menys pintaba-.

#1.1 pepe, andorra, 22/11/2011 - 13:55

y el lopes, le daba pal pelo, joel joan es como actor, mas malo q pegarle a un padre.

#1.2 Agustí, Manresa, 22/11/2011 - 13:59

Home, Jordi, a mi el Joel Joan no m´agrada, però dir que era el que menys pintava a Plats Bruts...al principi coordinava guió amb Jordi Sanchez, i després d´Oriol Grau n´era el director.

#1.3 Jordi, bcn, 22/11/2011 - 20:10

per mi el lopez la carbonell i la noia eren la salsa de la serie.el lopez o sigui el jordi sanchez es un troç d'actor i no diguis que no.... i el joel que ha fet...series per tv3 i poca cossa mes