Publicitat

Rahola el troba "covard" i Xavier Antich li diu "miserable"

Efecte Millo

La periodista Pilar Rahola, col·laboradora del programa Preguntes Freqüents de TV3, i el filòsof Xavier Antich, un intel·lectual de referència del procés, han atacat l'exdelegat del Govern, Enric Millo, per les declaracions que ha fet en l'entrevista que va concedir dissabte añ programa de la televisió pública.

Rahola la qualificat de "mentider, covard" i "col·laborador necessari de la repressió" en un tuit, on també ha publicat una foto d'Acidonitrix, un personatge dels còmics d'Astèrix. L'escriptora ja havia comparat Millo amb aquest personatge de còmic, quan el dirigent del PP va declarar com a testimoni en el judici del procés i va detallar el clima de fustigació, amb nombroses "accions violentes" i atacs, que es va viure davant el "plantejament suïcida" de Carles Puigdemont de celebrar un referèndum contra el qual el Govern no anava a donar "marxa enrere".

Antich, per la seva banda, l'ha tractat de "miserable" i ha compartit la definició de l'adjectiu, segons el Diccionari de la Llengua Catalana: "que mereix el menyspreu, la indignació, per la seva abjecció, per la seva vilesa".

L'exdelegat va explicar que arran de la seva declaració al Tribunal Suprem "vaig estar sotmès a un linxament brutal". "A les xarxes, en qüestió de 24 hores, hi havia més de 100.000 piulades que el més guapo em deia el més gruixut que et puguis imaginar", va revelar.

El dirigent del PP va lamentar que va ser com "identificar un objectiu i dir que tots els mals del fracàs del procés independentista els concentrem en aquesta persona perquè és l'adversari que hem d'abatre". També va denunciar que "persones conegudes van sortir dient coses molt desafortunades" contra la seva persona des d'alguns mitjans de comunicació.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#22 Ojotuerto, Calafell.tab, 25/06/2020 - 08:22

Tantos años y dineros públicos donados a TV3, al club Súper 3, a la publicación de infantil, el adoctrinament i Al Rock Català. A lo traducido (por traductores automáticos) al catalán.....y el referente para la tribu, el ejemplo para consumo interno de la secta... Es un personaje anecdótico en unos tebeos FRANCESES !!!!!. Decadencia Catalana

#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/06/2020 - 23:01

Como siempre, la jauría indepe se lanza rabiosa al cuello de todo aquel que no acata el pensamiento único.

#20 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, FUGIR ES DE COVARDS = CARLES PUIGDEMONT ..MISERABLES =POLITICS ES COBRAR UNS DINERS QUE NO TENIE, 24/06/2020 - 20:46

PILAR RAHOLA ENTIC MILLOR dius es un COVARD Con deu ser ALGU QUE VA FUGIR A ESCONDIDAS HE Aixo a tot arreu te un nom COVARD CON ES CARLES PUIGDEMONT No va ser valent no .Home MISERABLES SR XAVIER ANTICH Son tambe tots els POLITICS Al cobrar unes DIETAS Que no tenien que cobrar amb els pobres que ja a Catalunya ara .

#19 Miguel, Sitges, 24/06/2020 - 18:35

Que quiten la estatua de Colón y que pongan una del Enric Millo haciéndoles a estos una butifarra.

#18 Lobisome, BCN, 24/06/2020 - 17:49

Insultar a Millo (o a cualquier defensor de la Ley y del Estado democrático de Derecho considerado "represor") se ha convertido en un deporte bendecido por estos impecables demócratas, los separatistas. De nuevo la tribu. Millo tiene además en su contra algo que él mismo ha señalado muchas veces, es catalán viejo; doblemente traidor, o sea.