Publicitat
Comunicació · 15 de Setembre de 2009. 14:11h.

"Ehh, tots aquí, que hi ha els de Telemadrid!"

La televisió de Madrid assegura que un mosso "nos defendió" d'intents d'agressió a Arenys

Els informatius de Telemadrid han denunciat suposats problemes quan van realitzar el directe des d'Arenys de Munt, diumenge passat durant el referèndum d'autodeterminació que es va realitzar a la localitat.

La presentadora ha informat que "uno de los 400 mossos desplegados en la zona ha acudido en defensa de nuestro equipo". La televisió madrilenya mostra com "un individuo se coloca a su lado y le dice fuera de plano, que le encanta Telemadrid".

Igualment assegura que "varios radicales" se li van atansar, i que "alguno habla de limpieza étnica". "Fuera de cámara le preguntan a Berta Queralt [la reportera] si tiene miedo de lo que va a pasar durante el directo"

"Berta sugiere no hacer la conexión porque puede ser boicoteada", expliquen, mentre de fons una veu entre els independentistes alterta que "eh, tots aquí, que hi ha els de Telemadrid".

També expliquen que "alguién sugiere romper la cámara". "Desde Madrid se decide no hacer el directo y nuestra reportera abandona el plano, no así los independentistas, que incluso gritan a favor de la antigua organización terrorista, Terra Lliure", conclou la informació de Telemadrid.

La reportera, durant el reportatge
Publicitat
Publicitat

117 Comentaris

Publicitat
#117 donetes24, mostoles, 19/12/2012 - 14:40

En ESPAÑOL por favor, no todos los ESPAÑOLES sabemos dialectos. Sobre la noticia, quien puede trabajar con semejantes animales salvajes y analfabetos

#116 kshEAVAF, bqrDUdzieikQVqqtRS, 11/04/2011 - 14:58

Kudos! What a neat way of thiinkng about it.

#115 Pau Casals, Girona, 16/09/2009 - 17:46

Respecte al nivell dels polítics que ens haurien de gobernar: Carod, Mas, etc. és bastant patètic, sí. Però heu vist qui goberna ara a Espanya ? Zapatero, Pajin, Aido, ....i a la recambra Rajoy, Camps, Estevan, Soraya...
De res....

#114 Pau Casals, Girona, 16/09/2009 - 17:22

No he entès mai aquesta preucopació que senten els espanyols per si Catalunya s'independitza: Us farem boicot... perdreu el mercat espanyol.... qui us pagarà les pensions... us faran fora de la UE...
No patiu home, ja ens en sortirem. Amb 10 10% de PI

#113 Marc3, Barcelona, 16/09/2009 - 13:36

No m'agrada aquests energumens, pero un cop he vist al youtube que aquesta senyora es la que va fer el reportatge sobre l'us del catala, trobo que ja li esta be, per traidora.