Publicitat
Comunicació · 17 de Setembre de 2020. 10:37h.

El 85% desl que veuen TV3 són indepes

El PSC recorda que fa deu anys la miraven el 57%

El 85% desl que veuen TV3 són indepes

El 85% de la gent que mira TV3 o escolta Catalunya Ràdio és independentista, segons constata el PSC en una proposta de resolució a partir de les dades del CEO, on denuncia "la degradació dels mitjans de comunicació" i reclama "un canvi de projecte per a la CCMA".

Els socialistes lamenten "com una part important de la població catalana segueix desconnectant dels nostres mitjans de comunicació públics", donat el "biaix secessionista que ja caracteritza la Corporació".

"En números, hem passat pràcticament del 57% de persones que no es consideraven independentistes i que veien TV3 o escoltaven Catalunya Ràdio fa 10 anys, a percentatges d'un 15% de mitjana", assenyalen. Com a motius d'aquest fet apunten a el "marcat biaix independentista, la manca de pluralisme i la dependència política i econòmica de la Generalitat".

El PSC reclama "vetllar perquè la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya compleixin amb el dret a la informació i els principis d'imparcialitat, objectivitat, pluralitat i neutralitat inherents als mitjans de comunicació públics".

També "garantir una programació i un contingut de qualitat i plural, que respecti totes les opinions i manifestacions polítiques, socials, lingüístiques, culturals i religioses presents a tot el territori". "Oferir un contingut i un to informatius en aquells programes o emissions que així ho requereixen, obviant opinions personals i punts de vista dels professionals que hi participen"

"Reconèixer que hi ha un marcat biaix independentista entre l'audiència dels canals i emissores de la Corporació, tal com mostren els últims baròmetres del CEO; i instar el Consell de Govern de la CCMA a elaborar un pla de programació específic per equilibrar aquest biaix de les audiències".


Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 Sergi Sergio, Barcelona, 18/09/2020 - 12:58

Normal, logico, hay que ser un fiel devoto de la religion separatista para tragarse TV3.

#30 españaterobaboba, Badalona, 18/09/2020 - 11:41

Muy pocos programas salvo de esa programación de ovejas bobaliconas que es TV3% (o TVEN3) . Es pura propaganda , es la VBK (vurros bibidores katalanes)

#28 cantaperdius, barna, 17/09/2020 - 21:29

aixo demostra el creixement del fascisme catata.

#27 Jorge, BcnisnotCat, 17/09/2020 - 20:27

L'encapçalament de la notícia és incorrecte. Segons el que es diu a l'article, el correcte serie "només el 15% dels que veuen TV3 són no independentistes". El percentatge fa referència als televidents de TV3, no al nombre de persones no independentistes que hi ha a Catalunya.

#26 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 17/09/2020 - 20:17

A los no indepes normales no nos sienta bien mirar TV3; solo lo hacen los que son masoquistas.