Publicitat
Comunicació · 28 de Gener de 2022. 14:26h.

"El 92% dels ingressos de Triacom provenien de TV3"

Una diputada del PSC afirma que la productora "va multiplicar per quatre els beneficis"

"El 92% dels ingressos de Triacom provenien de TV3"

La diputada del PSC Beatriz Silva Gallardo ha denunciat -aquest divendres durant la comissió de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals- que "en algun moment el 92% dels ingressos de Triacom provenia de la nostra televisió pública".

"En relació amb les informacions que s'han publicat a finançament il·legal de CDC a través de TV3", Beatriz Silva ha afirmat que "aquesta productora va multiplicar per quatre els ingressos provinents de TV3 quan Convergència Democràtica de Catalunya va guanyar les eleccions".

La diputada socialista s'ha dirigit a la presidenta de la CCMA, Núria Llorach. "Jo sempre li pregunto per les auditories i vostè em diu que es fan constantment a les productores que no em preocupi. Com és possible que aquestes auditories constants de les quals vostè em parla no hagin detectat que havien marxat 31 milions d'euros a una productora que desviava, almenys la meitat dels seus recursos?", ha preguntat.

Llorach ha contestat que "és la sisena pregunta sobre Triacom, intentaré seguir posant llum sobre la foscor". Silva Gallardo, ha replicat "és veritat que li hem fet moltes preguntes, però vostè hauria de fer-se càrrec de què aquest cas és molt greu".

La presidenta de la CCMA ha afirmat que "no ens consta que s'hagi fet cap anomalia en el moment de la contractació de cap contingut audiovisual que s'ha fet a TV3". Llorach ha explicat que "es fan auditories de forma reiterada" i considera que es tracta d'una "filtració interessada d'alguns mitjans de comunicació", ja que "sempre s'ha actuat en aquesta casa amb criteris de transparència".

La diputada del PSC ha traslladat durant la comissió que "esperem que vostè estigui preocupada pel que significa per la imatge de la televisió pública de Catalunya aquest cas, i també el que significa que s'estigui desviant diners públics en unes quantitats que no són menors".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alien, Saturn, 28/01/2022 - 17:41

No hi ha dret. El nivell de corrupció política que estem aguantant és el d'una república bananera tercermundista. Es necessita una neteja a fons i fer-los fora a tots a patades.

#3 Pepe, Barcelona, 28/01/2022 - 17:00

Catalunya ens roba

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 28/01/2022 - 16:17

¿Hay solución para el Pozo del Tío Raimundo o la Cañada Real, esos macro supermercados de la droga, donde los Gordos, los Bruno, los Fernández, Los Emilios, Los Fene o los Melli controlan el negocio? ¿verdad que no? Yonquis siempre habrán.

#1 Marc de Vich, Vich, 28/01/2022 - 15:12

Al final, todo este estercolero, se reduce a lo mismo, hazme la pelota y dame la razón, que tengo mucha pasta, la p...a de Pretty Woman, interpretada por Julia Roberts, en eso hemos convertido Cataluña, y si la vida misma, es así, pero no con ese descaro que como un agujero negro se lo traga todo, un sin vivir, vamos