Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2008. 13:07h.

El bicing nudista a TV3 aixeca polseguera

El PP acusa la televisió pública d'anar contra el civisme, la convivència i la higiene

Alberto Fernández, president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona ha reclamat a la direcció de TV3 que suprimeixi la secció ‘Tinc bici’ del nou programa ‘Vacances pagades’, que consisteix en mostrar imatges d’un noi i una noia que es passegen despullats en bici per tot Catalunya.

Fernández Díaz ha senyalat que “aquesta secció del programa es contraria a la transmissió dels valors y normes de convivència i civisme, precisament en una ciutat com a Barcelona que des de fa dos anys ha creat el Bicing com a nou transport públic”. En aquest sentit ha ironitzat senyalant que “si TV3 promociona aquesta pràctica, el Bicing municipal haurà de demanar als usuaris que com a mínim duguin una tovallola per posar-la al seient per anar en bici”.

Alberto Fernández ha reiterat que “s’inclogui a l’Ordenança de Convivència la prohibició d’anar despullat per als carrers i els espais públics de la ciutat, excepte en aquells degudament autoritzats i senyalitzats”. Finalment el dirigent Popular ha recordat “a ningun li agradaria fer servir un seient d’un banc del carrer, metro, bus o bici que prèviament ja ha utilitza una persona despullada, per ser antihigiènic”.

Els nudistes, a Vilafranca del Penedés
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/07/2008 - 23:26

Subliminal TV3 va de cul.

#48 Marta, Bna, 24/07/2008 - 19:54

I no podrien despullar al Pallicer i la Raquel mentre legeixen el Tele-rosari?, i les perorates del Molina tans llargues i simpàtiques no serien més animades si les oficiés a pèl vist?, volem que la nostra ens mostre pit, cuixa, cul,fetge, visceres....

#47 Eloi, Barcelona, 24/07/2008 - 18:33

Doncs que no pedalejin massa fort, a veure si hauran d'anar a urgències perquè els hi treguin el seient del cul.

#46 Ramon, Barcelona, 24/07/2008 - 18:04

Segur que duen el carnet d'identitat a sobre, perquè és obligatori i un canal públic no pot donar mals exemples. Vull pensar que el porten a la boca com el Puig a la piscina del Pedro Jota. Atesa l'única alternativa, prefereixo pensar-ho.

#45 Inxènius, Barcenua, 24/07/2008 - 09:26

La imatge m'ha fet recordar aquella propaganda de l'Albert Ribera, ja, ja, ja...