Publicitat
Comunicació · 6 de Maig de 2020. 18:45h.

El CAC celebra vint anys sense haver sancionat mai TV3

L'organisme ha penalitzat diversos canals

El CAC celebra vint anys sense haver sancionat mai TV3

Roger Loppacher

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) compleix el vintè aniversari de la seva creació sense haver sancionat mai la televisió pública de Catalunya. L'autoritat reguladora independent, que es va constituir per "vetllar pel pluralisme", sí que ha sancionat en diverses ocasions altres televisions locals.

El diputat de Ciutadans, David Mejía, ja va denunciar el passat mes d'octubre que l'organisme regulador "no hagi sancionat mai TV3" durant un debat parlamentari per modificar la llei de nomenaments de membres del CAC. El diputat va denunciar també que el CAC havia actuat com un escut per als mitjans públics catalans.

"Com pot ser que al llarg de tots aquests anys que consell no hagi sancionat mai, mai, TV3, quan per exemple, en els escassos mesos que dura el període electoral, TV3 ha aconseguit el rècord de ser el mitjà públic que més vulneracions del principi de neutralitat, d'objectivitat i de garantia de pluralisme polític ha tingut?", va apuntar Mejía.

"El CAC, curiosament, quan elabora els seus informes sobre el període electoral, s'oblida de totes aquestes vulneracions que l'administració competent, és a dir, la Junta Electoral, imposa a TV3", va dir el diputat.

El president del CAC, Roger Loppacher ha afirmat amb motiu del vintè aniversari que "avui el CAC és una institució consolidada al nostre país, reconeguda com a una de les institucions estatutàries, i un regulador equiparable al conjunt de reguladors europeus".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Juan Jose García, Cunit, 08/05/2020 - 22:01

La esperanza,es que cuando caigan,no les dará tiempo a destruir toda la documentación.Y lo que hay colgado en la
red es indestructible.Asistiran a juicios,el resto de su vida.

#5 Marti, Palafrugell, 07/05/2020 - 12:30

Cosa que si les coses funcionesin be es estadísticament impossible. Per molt be que es facin les coses (no parlo de TV3) sempre es comet algun error.

#4 Neferu, Barcelona, 07/05/2020 - 10:16

¡¡Hombre, sería de tontos sancionarse a ella misma!! Además, sería como sancionar al procés y ya sabemos que, tanto para la CAC como para TV3 el procés, es SAGRADO, es INTOCABLE. ¿ Para cuándo su privatización sin subvención estatal????

#3 Agustin, Barcelona, 07/05/2020 - 08:33

El CAC, un claro ejemplo de chiringuitos que deben desaparecer.

#2 MARKESES de GALAPAGAR, GALAPAGAR, 06/05/2020 - 19:25

ENHORABUENA KATALANES!

teneis la suerte de disfrutar de una de las mejores televisiones a nivel mundial, sólo komparable a LA SEXTA, TELE-IRAN, TELE-KUBA, TELE-VENEZUELA o TELE-KOREA DEL NORTE

yo, aunke no entiendo mutxo, la veo kuando puedo via satélite o internet, des de mi pekeña choza con parzela de 2.400m2 con piszina

FUERA LA KASTA !!!