Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2012. 18:18h.

El CAC censura Antena 3, però no TV3

El president de l'organisme, Roger Loppacher, només va afirmar que els continguts eren "no propis", però va elogiar "la celeritat" amb que va reaccionar la cadena

El CAC censura Antena 3, però no TV3

Roger Loppacher, en una foto d'arxiu

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha emès un comunicat sobre la publicitat a les transmissions de curses de motos i cotxes a Telecinco i Antena 3, on insta el Ministeri d'Indústria a "emprendre les actuacions oportunes davant la vulneració de la normativa publicitària en les retransmissions".

En canvi, aquest mateix organisme es va limitar a dir, sobre la polèmica al voltant del programa de TV3 Bestiari il·lustrat, que "els continguts emesos és poden qualificar com no propis d’una televisió com TVC", però sense fer cap comunicat oficial.

"El CAC ha demanat explicacions a la direcció sobre la seva emissió. Per altra banda, el CAC reconeix la celeritat amb què la direcció ha reaccionat, així com les mesures adoptades, especialment la retirada del contingut del web corporatiu", va afegir el passat dijous.

El president del CAC, Roger Loppacher, a proposta de CiU, havia estat membre del consell d'administració de TVC. També ha estat president en funcions de la Corpo després de la dimissió d'Albert Sáez per incorporar-se a El Periódico.

El Col·legi de Periodistes, per la seva banda, no ha dit res, de manera oficial, malgrat la dimissió de la directora de l'espai, Mai Balaguer. Durant l'emissió del programa es van simular pràctiques de tir amb dianes amb la cara de personatges populars com ara el rei Joan Carles I, Salvador Sostres o Fèlix Millet.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 beto, Barcelona, 16/10/2012 - 10:59

El CAC no hauria d'existir , es un cementiri d'elefants i un despilfarro econòmic .

#14 Kropotkin, Vic, 16/10/2012 - 09:44

¿Os pagan a tanto la valoración negativa? Jua, jua, jua,... Vaya forma mas penosa de ir por la vida. Jua, jua, jua,... Claro que si no se vale para otra cosa... Jua, jua, jua,...

#14.1 Jordi, Matadepera, 16/10/2012 - 10:15

De que rius, tonto? De la mani del 12-O?

#13 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 15/10/2012 - 23:11

Excelente tarea del CAC en defensa se la obra propagandiastica y patriotica de TV3, la cual seria totalmente imposible sin la entusiastica adhesion a los principios fundamentales del MOVIMIENTO NACIONAL....catalán, que nadie se asuste, del CAC. Bravo, este es el camino....

#12 Jep, Barcelona, 15/10/2012 - 21:53

Curiosa la manera de pensar dels espanyolistes. Creuen que posant més missatges guanyen raó. Fan com a les seves tertúlies, que criden més que l'altre pensant-se que els fa més encertats.
Us juro que si no ens volguéssiu tant de mal, sentiria pena per vosaltres però ara mateix, només feu fàstic.

#12.1 Ernest, Barcelona, 16/10/2012 - 09:12

Tens raó, a les tertúlies que es fan a Catalunya, com tots estan pagats pel mateix, hi ha unanimitat de criteri i no cal cridar.

#11 Pere, Barcelona, 15/10/2012 - 21:10

Renoi amb els negatius als comentaris, sembla que hi ha molts que no volen perdre la menjadora del CAC. Doncs us diré que tant de bo us quedeu aviat al carrer! (ara ja podeu fregir-me a negatius).