Publicitat
Comunicació · 7 de Novembre de 2016. 14:47h.

El CAC mira cap una altra banda

L’organisme organitza unes jornades sobre tecnologia en plena polèmica sobre l’esbiaix de TV3

El CAC mira cap una altra banda

El president del CAC, en un acte amb Forcadell

El CAC celebrarà demà unes “jornades tecnològiques” que analitzaran “el big data i l’entorn audiovisual” i que estaran presidides pel president de l’organisme, Roger Loppacher. L’acte se celebra en un moment on TV3 es veu esquitxada per diverses polèmiques, la darrera arran de la detenció de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós.

D’aquesta manera, l’organisme informa, en un comunicat que “la sessió parteix del principi que el big data es pot aplicar a l’entorn audiovisual i que ho pot fer en aspectes com la segmentació i l’estudi del comportament de les audiències. També es pot aplicar en l’anàlisi de l’estructura de les notícies per tal de maximitzar-ne el nombre de lectures”.

El CAC ha informat d’aquest esdeveniment, però no s’ha manifestat respecte al TN de TV3 de divendres, que va assegurar que Venturós havia estat detinguda “per haver mantingut una bandera estelada a l’ajuntament durant les ultimes eleccions”. Aquesta versió, però, topa amb el comunicat del TSJC, que va donar una versió molt diferent dels motius de la detenció de Venturós.

“La detenció es produeix perquè en les dues causes ha estat citada en dues ocasions, amb apercebiment en totes elles, sense que s'hagi presentat davant l'Autoritat Judicial, ni hagi donat raó per no fer-ho. La llei preveu que qualsevol persona citada a declarar en qualitat de investigada que no comparegui a una citació, sigui localitzada, detinguda i posada a disposició judicial. El Jutge del Jutjat de Berga núm.1 ho ha fet en la segona ocasió de les dues causes”, va indicar el tribunal.

No ha estat aquesta la única polèmica que han protagonitzat els mitjans de la CCMA en els darrers temps. El mateix divendres el programa Catalunya Vespre, de Catalunya Ràdio, preguntava a la seva audiència si “creieu que quan un jutge et cita sempre s’hi ha d’anar, sigui pel que sigui?”. També Empar Moliner va demanar des dels micròfons de l’emissora pública, i amb una estelada al coll, un “acte conjunt” de tots els ajuntaments catalans, a través de l’AMI per protestar contra la detenció de Venturós.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 botifler1914, Sinitaca, 08/11/2016 - 09:43

Hacia otro lado no, hacia el de siempre, tiene el cuello de piedra.

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 07/11/2016 - 21:43

Com esta de maca la nostre Carme desde que menja calent 3 cops al dia i ja no li cal anar al mercadillo a vestir de Marianne catalana.

130.000 de l´ ala donen molt de si.

Aqui i a Itaca.

#1 Reporter, Vic, 07/11/2016 - 15:24

El CAC un chiringuito mafioso al servició del nacionalismo y del pillaje.,solo le falta Santa ESPOT.