Publicitat
Comunicació · 19 de Desembre de 2008. 10:23h.

El CAC premia Tele-Taxi per tenir la "millor programació"

L'organisme li atorga 12 emissores a Justo Molinero

El CAC premia Tele-Taxi per tenir la "millor programació"

Justo Molinero, amb José Montilla, a Can Zam (foto: www.radioteletaxi.com)

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) va atorgar a la programació de Ràdio Tele-Taxi un total de 150 punts sobre un màxim de 150 per adjudicar-li 12 emissores el passat mes de novembre, segons informa El País. La cadena de ràdio va obtenir un zero en emissions en català.

Ràdio Tele-Taxi, propietat del locutor Justo Molinero, està basada en una radiofòrmula musical de cançó espanyola, cobla, flamenc i consultes astrològiques. Segons el parer del CAC inclou "una molt alta diversitat de gèneres". Tele-Taxi va ser l'única cadena que va aconseguir la màxima nota respecte a la seva programació en totes les freqüències a les quals concorria.

El programa estrella de Ràdio Tele-Taxi, emissora que va néixer al 1982 destinada a la gran immigració de les dècades de 1960 i 1970 procedent del sud i centre d'Espanya, es diu El Jaroteo, que presenta el propi Justo Molinero.

Fonts del CAC van precisar a El País que les puntuacions es van atorgar en funció dels projectes que va redactar cada grup i, en cap cas, segons la programació que emeten en l'actualitat. Però fonts de Ràdio Tele-Taxi van assenyalar que l'emissora no variarà la seva radiofórmula.

Fonts oficials del CAC han volgut desmentir la informació d'El País i han explicat a e-notícies que no és cert que Molinero tingués un zero en català, ja que la seva puntuació va ser de 49,7 sobre 100, tal com mostra la pàgina del CAC. També han recordat que Molinero va demanar 12 emissores, 3 per a RM Ràdio i 9 per a Tele-taxi. Igualment, han manifestat que moltes de les empreses participants van obtenir puntuacions similars a les de Molinero. A tall d'exemple, la cadena Ser -propietat de Prisa, la mateixa empresa que dirigeix El País- ha obtingut la màxima puntuació en quatre de les seves propostes.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 David, Barcelona, 20/12/2008 - 13:35

Però l'oient tipus d'aquesta emissora no és el més aproximat al votant tipus del PSC? Llavors de què us estrenyeu?

#22 jose miquel, bcn, 20/12/2008 - 13:08

...ostia!!!

#21 Fermin Frape, Barcelona, 20/12/2008 - 11:23

Juanc, això dels treballadors que eixequen so sé què és pura demagògia. Hi ha treballadors que són uns autèntics dropos-vividors i empresaris que es deixen la pell a la feina. Cada cas és cada cas, i ser obrer no suposa cap virtut natural.

#20 F.M., Lleida, 20/12/2008 - 11:16

Molinero for president! Tampoc es notaria massa la diferència.

#19 Dyango, BCN, 20/12/2008 - 03:53

Jo crec que tot aixo que estan fen és un experiment com els que fan amb els retolins de laboratori. No pot ser veritat. Estan buscan el limit d'aquesta societat, pero em sembla que la penya esta atontada. El experiment tambe els hi fara llufa. Pobrets.