Veu “elements valoratius de caràcter personal” en l'editorial sobre les detencions dels CDR

El CAC renya Terribas

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) conclou que l’editorial (‘La portada’) d’El Matí de Catalunya Ràdio del 24 de setembre oferia “elements valoratius de caràcter personal”.

Aquesta és la resposta a les “queixes” què havia provocat l’emissió d’aquell dia -sobre les detencions dels CDR per part de la Guàrdia Civil- i la del 16 de setembre, en la qual, contràriament, no aprecia “formulació d’opinió”.

L’ens informa aquest divendres de l’acord –pres per unanimitat– on observa que aquella editorial de Mònica Terribas dedicada a les detencions de joves vinculats als CDR va contenir elements de valoració personal.

També “reitera” a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) “la importància de cenyir-se escrupolosament” a les previsions del Llibre d’estil i de “delimitar clarament” les interpretacions o valoracions professionals de les opinions personals.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 28/12/2019 - 10:04

Mónica 400 mil Terribas "reprendida" por la CAC?

Teatro y sólo teatro para que los creyentes vayan diciendo por ahí lo plural y democrática que es la prensa secesionista

#5 Lo tortosi, Tortosa, 28/12/2019 - 08:59

La boixeta de Mònica Terrible crida a la desobediència. No li fésseu cas que acabarà emmerdant-vos. Mà xerrat un moixonet que ella, en plan Marta Rovira, si pinten bastos fotrà lo camp a les antípodes. Però no en patera. Volant.

#4 gurguri, barcelona, 27/12/2019 - 21:42

Aquí tenemos un CDR con corbata en la Generalitat, tambien otra CDR con micrófono en Cataluña Radio, y no hablemos de TV3 una verdadera cueva de manipuladores.

#3 A., Barcelona, 27/12/2019 - 21:20

Com? Estem de broma? “elements valoratius de caràcter personal”? Qui? Terribas? L'ayatollah del processisme? La propagandista del llaç? La portaveu de la República Idiòtica? L'altaveu de la Cova de Waterloo? Ella? Si supura neutralitat per tots els seus pors. Impossible. El CAC es ple de butiflers

#2 M Pilar, Barcelona, 27/12/2019 - 19:57

Vaja, vaja, què pretendran?