Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2017. 17:15h.

El CAC també passa del TC

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya no sanciona TV3 per la publicitat de l’1-O

El CAC també passa del TC

Roger Loppacher

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha decidit “abstenir-se d’incoar i tramitar procediments administratius contra els prestadors que emetin continguts relacionats amb el procés electorals de referèndum convocat per l’1 d’octubre”. Així ho ha aprovat l’organisme aquest dimarts amb el vot de qualitat del seu president, Roger Loppacher; i el suport dels consellers proposats per Junts pel Sí, Salvador Alsius i Yvonne Griley.

Mentrestant, l’acord ha estat rebutjat pels consellers Eva Parera (UDC), Carme Figueras (PSC) i Daniel Sirera (PPC). Parera i Figueras han presentant un vot particular en el que argumenten que el Tribunal Constitucional va suspendre el referèndum i va impugnar les normes complementàries. També assenyalen que el TSJC va notificar a la presidenta de la CCMA i a les direccions de TV3 i de Catalunya Ràdio “l’obligatorietat d’abstenir-se d’emetre publicitat i propaganda de la convocatòria del referèndum”.

“Atesa la suspensió de la Llei del referèndum d’autodeterminació, no podem considerar que legalment ens trobem en període electoral i, per tant, les competències del CAC no poden ser assumides per cap Administració electoral. No s’ha incoat cap procediment judicial penal que obligui al CAC, segons la llei, a no intervenir”, conclouen Eva Parera i Carme Figueras.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El primo de Montoro, Barcelona, 26/09/2017 - 17:58

Estan al caer unas multas de 12000 euros que van a dejar cara de tontos a algunos listillos. Y Montoro las cobra como las de Tráfico, con recargo si no se pagan en plazo, mediante bloqueo de la cuenta de ahorro

#2 botifler1914, Sinitaca , 26/09/2017 - 17:53

La semana que viene será una semana de cierre de chiringuitos.

#1 Luigi., Barcino, 26/09/2017 - 17:36

Y luego pondrán el grito en el cielo, cuando vaya a visitarles la GC.