Publicitat
Comunicació · 13 d'Agost de 2012. 14:07h.

El CAC trasllada a Berlín el "malestar" pel programa 'We love Lloret'

Loppacher lamenta que el 'rerality' "presenti una visió esbiaixada del turisme a Lloret de Mar"

El CAC trasllada a Berlín el "malestar" pel programa 'We love Lloret'

Els 8 joves que participen en programa 'We love Lloret'

El president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha enviat una carta a la presidenta de l’autoritat audiovisual de Berlín (Medienanstalt Berlin-Brandenburg), Jutta Limbach, en què li trasllada el" profund malestar que ha causat a la població catalana en general, i a la de Lloret de Mar en particular, la imatge que el programa We love Lloret, emès per la televisió ProSieben, ofereix sobre aquesta població catalana".

Roger Loppacher lamenta que el programa "presenti una visió esbiaixada del turisme a Lloret de Mar i en reforci un estereotip determinat que no es correspon amb els esforços que des de fa temps s’estan duent a terme per promocionar l’oferta turística de la zona". 

Així mateix, el president del CAC ha mostrat la seva preocupació, que li consta que és compartida per la seva homòloga alemanya, "per la imatge i els valors que el programa transmet sobre la joventut".

Finalment, Roger Loppacher ha ofert la col·laboració del CAC per a l’anàlisi que l’organisme regulador alemany està duent a terme sobre aquest programa a la vista de la Directiva europea de serveis de comunicació audiovisual. En aquest sentit, el CAC posarà a disposició del seu homòleg l’informe que ell mateix està elaborant.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Biel, Begur, 16/08/2012 - 02:39

La corrupcio ha trinxat tot el paisatge catala i ara nomes podem esperar rebre gent amb mal gust i costums trogloditiques. Qualsevol amb un minim sentit estetic no passa les vacances a Catalunya

#10 Palomo, Barcelona, 13/08/2012 - 22:45

Mira ya tienen lema para promocionar el turismo en Alemania: "Catalonia is deferent". No sé me recuerda a algo pero ahora no caigo, jua jua jua

#10.1 Josep, Barcelona, 14/08/2012 - 22:10

té fàcil solució, independència i podem fer un hub a l´aeroport de BCN, amb vols internacionals de qualitat, no com ara que Madrid ens obliga a tenir una especialització en low cost per a quedar-se ells el tall gros. O et penses que tot és casual. Ells sense port i amb el millor enclau mesetari.

#9 carlos, bcn, 13/08/2012 - 19:16

Pues cuando hagan" Resacón en Eurovegas" los nacionalistas que se humillan por los favores de Adelson aparentaran ponerse super furiosos.

#8 johnny more, Barcelona, 13/08/2012 - 19:06

Home, per una vegada que fan un reality ambientat correctament, tampoc cal emprenyarse....

#7 Josep Pages Canaleta Cardedeu, cardedeu, 13/08/2012 - 17:57

LLORET DE MAR Te la culpa de tot per tots els anys que noba fer res per impedir els TURISTES Pixa i caga al carrers esta Borratxos destrosar tot mases anys sense fe res TOT PER ELS TURISTES , ara recullen lo que ban fer duran anys he No esban fer respecta