Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2021. 17:51h.

El cap de premsa de JxCat veu "censura" a TV3

Després que la cadena hagi retirat el programa de Jair Domínguez per un expedient del CAC

El cap de premsa de JxCat veu "censura" a TV3

Pere Martí, amb Jordi Sànchez, en una foto d'arxiu

El director de comunicació de Junts per Catalunya, Pere Martí Colom, ha acusat TV3 de "censura" després que la cadena hagi retirat el programa Bricoheroes, realitzat per Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez, per un expedient sancionador que ha obert el CAC per publicitat "indeguda".

"Pura censura. La publicitat és l'excusa. Una decisió lamentable", ha manifestat Pere Martí al seu compte de Twitter després d'assabentar-se que la televisió que dirigeix Vicent Sanchis ha retirat el programa de la graella d'estiu.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han explicat que la retirada del programa, que ja s'havia emès en digital i es reposava ara la seva segona temporada a TV3, és arran de l'obertura d'expedient del CAC, i ha explicat que serà substituït per Atrapa'm si pots i No tenim vergonya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Yomismo, Sevilla, 24/07/2021 - 01:13

Toni López denuncia la MAFIA de los medios de comunicación afines al régimen separatista

https://www.youtube.com/watch?v=2W0bMh0phWE

#1 jvcs, Barcelona, 23/07/2021 - 19:23

En una sociedad normal este individuo seria cesado de su partido y confirma la evidencia el latrocinio es la nostra mafia , el robo y el saqueo sistemico es la normalidad .
En un pais normal sanchis seria cesado la productora inhabilitada y los responsables de la propaganda despedidos por abuso del servicio publico.
Es el petroli de la mafia de cat